Pupsta
Trusted Provider
- Ticaret Puanı: 2 / 0
- İletişim
başarılı satıcı daha önceden işlem yaptım severim kendisini.
teşekkür ederim.hayırlı satıslar güzele benziyor
başarılı satıcı daha önceden işlem yaptım severim kendisini.
teşekkür ederim.hayırlı satıslar güzele benziyor
İyi satışlar dilerim şimdiden fakat privin lifetime i olmaz beFEATURES;
EN İYİ VALORANT HİLESİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
website :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AIMBOT・Enable Aimbot・Recoil Control System・FOV・Smooth・Visible Check・Auto Lock・Draw FOV・Aim Position・RCS Speed・Field of View Shape
TRIGGER BOT・Trigger Bot・Trigger Bot Delay
VISUAL(S)・2D Box・Corner Box・Head・Skeleton・Healthbar・Snapline・Unlock All
TYPE(S)・Healthbar Type・Snapline Type・Player ThickneS・Box Color・Skeleton Color・ Skeleton Color・Head Color・Snapline Color・FOV Color
MISC・Change menu color・VSync・Visible Check・Stream Proof・Deatmatch Mode
ürün süre fiyat priv val external 1 günlük 283 priv val external 7 günlük 860 priv val external 30 günlük 2500 priv val external sınırsız 6300
biz yaparızzzzzzİyi satışlar dilerim şimdiden fakat privin lifetime i olmaz be
dostum ilk oncelikle biz sana gerekli şeyleri yaptık ve sen oyuna gıremıyordun yaptıktan sonra da oyuna gırmeye başladın ve böyle karalamanın rakip firmadan gelip böyle bişey yapmanız hoş degil ve sen adam akıllı ss de atabilirsin sen bana geldiginde oyuna giremiyorum dedin bende sana gerekli işlemleri yaptırdım ve oyuna girebildinArkadaşı önceden tanıyan bilen var mıdır bilemem. Ancak kendisiyle ilgili fikir sahibi olmak isterseniz diye buraya (hiç istemeyerek) bunu yazmak zorundayım.
Daha önceden spoofer aldığım kişinin (tam donanım ve yazılım bilgim yok varsayımsal konuşuyorum) tpm ve secureboot bypassı sanırım bozuldu. Oyundayken vanguard oyundan atıyordu tpm secureboot ve hvci sebebiyle. Ayrıyeten secure bootu acmaya çalıştığımda bios imza hatası veriyor ve pcyi bootlamıyordu. Sanırım önceki spoof işleminden kalan bir sorundu. Bu arkadaşa ulaştım(bazı screenshotları ekleyeceğim). Tek seferlik spoofer almamı ve bana yardımcı olacağını söylemesi üzerine sağolsun ufak bir indirimle cebimdeki son paramı kendisine gönderdim. Ama screenshotlarda da görebileceğiniz üzere kendisi beni onaylamak dışında pek bir işlem yapmadı. Keza tek yapmam gereken tekrardan windows kurup gereken ayarları (tpm, secureboot, hvci) açmaktı. Velhasıl kelam arkadaş sadece beni onaylayarak benden tek kullanımlık spoofer ücreti aldı ve ne bir iade yaptı, ne de en azından birkaç günlük cheat ver talebime olumlu dönüş yaptı. Bu konuda bilgi yetersizliğimi gösterip arkadaşı haklı bulacak kişiler varsa da benim gibi veya benden daha az bilgisi olan, veyahut yapacağı işlemler için onay almadan risk almaya korkan diğer arkadaşları da düşünerek takdir etmenizi öneriyorum.
Bahsettiğim screenshotlar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
CLEXİN ürün niye priv kankaFEATURES;
EN İYİ VALORANT HİLESİ
website :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AIMBOT・Enable Aimbot・Recoil Control System・FOV・Smooth・Visible Check・Auto Lock・Draw FOV・Aim Position・RCS Speed・Field of View Shape
TRIGGER BOT・Trigger Bot・Trigger Bot Delay
VISUAL(S)・2D Box・Corner Box・Head・Skeleton・Healthbar・Snapline・Unlock All
TYPE(S)・Healthbar Type・Snapline Type・Player ThickneS・Box Color・Skeleton Color・ Skeleton Color・Head Color・Snapline Color・FOV Color
MISC・Change menu color・VSync・Visible Check・Stream Proof・Deatmatch Mode
ürün süre fiyat priv val external 1 günlük 283 priv val external 7 günlük 860 priv val external 30 günlük 2500 priv val external sınırsız 6300
onların ürünü demi kanka aynenCLEXİN ürün niye priv kanka
tmm abimonların ürünü demi kanka aynen
Kendi kendini onaylıyorsun burada. Discorddan engel atıp sunucudan banlayarak da beni haklı çıkarıyorsun. Rakip firma falan bilmem ben kimseye de haksız yere karalama yapmam. Anydesk ile bağlandın mı? Normalde benim de yapmaya çalışıp yapamadığım şeyleri yap diyerek bana hizmet sağlamış olmuyorsun. Spooferin nerede? Bana yap dediğin şeyleri yaptım ben zaten bana ekstra ne kattın bu konuda? Format atma fikrini bile ben sundum ki formattan sonra secureboot açılırsa bağlanıp spoof işlemini yap diye. Bana direkt oyuna gir dedin. Önceki spoof sayesinde oyuna girebiliyor olmam senin bana bir hizmet verdiğini göstermiyor dostum. Kendini avutmak için de rakio marka vb. diyebilirsin lakin ben kimsenin köpekliğini yapmam. Sana gelip cebimdeki son parayı verdim ben 20₺ ederi olmayan işlem için benden para aldın en azından 1 gün de olsa hilenden faydalandırıp gönlümü alabilirdin.dostum ilk oncelikle biz sana gerekli şeyleri yaptık ve sen oyuna gıremıyordun yaptıktan sonra da oyuna gırmeye başladın ve böyle karalamanın rakip firmadan gelip böyle bişey yapmanız hoş degil ve sen adam akıllı ss de atabilirsin sen bana geldiginde oyuna giremiyorum dedin bende sana gerekli işlemleri yaptırdım ve oyuna girebildin
VE SANA SPOOFER ATAN KİŞİ BİLE SENİ ENGELLEMİŞ CEVAP VERMİYORDU SEN 3 HATA ALIP BİZE GELDİN 3 ÜNÜDE DÜZELLTİK VE OYUNA GİREBİLİYORSUN RAKİP FİRMADAN GELİP NİYE BÖYLE LEKE ATIYORSUN ANLAMIŞ DEGİLİM
kanıtlar :
Donanım kimliğim zaten daha önceden değiştirilmiş sen benim hwid banımı kaldırmadın, hwid banım zaten kaldırılmıştı sadece şunu yapayım mı sorularına evet cevabı verdin. Mahallenin köşesindeki bilgisayarcıya gitsem secureboot açılmıyor diye, format at bidaha dene derdi yani 650 liralık bir hizmet sunmadın banaKendi kendini onaylıyorsun burada. Discorddan engel atıp sunucudan banlayarak da beni haklı çıkarıyorsun. Rakip firma falan bilmem ben kimseye de haksız yere karalama yapmam. Anydesk ile bağlandın mı? Normalde benim de yapmaya çalışıp yapamadığım şeyleri yap diyerek bana hizmet sağlamış olmuyorsun. Spooferin nerede? Bana yap dediğin şeyleri yaptım ben zaten bana ekstra ne kattın bu konuda? Format atma fikrini bile ben sundum ki formattan sonra secureboot açılırsa bağlanıp spoof işlemini yap diye. Bana direkt oyuna gir dedin. Önceki spoof sayesinde oyuna girebiliyor olmam senin bana bir hizmet verdiğini göstermiyor dostum. Kendini avutmak için de rakio marka vb. diyebilirsin lakin ben kimsenin köpekliğini yapmam. Sana gelip cebimdeki son parayı verdim ben 20₺ ederi olmayan işlem için benden para aldın en azından 1 gün de olsa hilenden faydalandırıp gönlümü alabilirdin.