Satıyorum 🟢 VALORANT & ESP & AİMBOT & MİSC PRİVATE TR DE TEK

Pupsta 

Trusted Provider
Ticaret Puanı:
 2 / 0
İletişim
standard_5.gif

👑 EN İYİ VALORANT HİLESİ 👑

website :
FEATURES;

AIMBOT・Enable Aimbot・Recoil Control System・FOV・Smooth・Visible Check・Auto Lock・Draw FOV・Aim Position・RCS Speed・Field of View Shape

TRIGGER BOT・Trigger Bot・Trigger Bot Delay

VISUAL(S)・2D Box・Corner Box・Head・Skeleton・Healthbar・Snapline・Unlock All

TYPE(S)・Healthbar Type・Snapline Type・Player ThickneS・Box Color・Skeleton Color・ Skeleton Color・Head Color・Snapline Color・FOV Color

MISC・Change menu color・VSync・Visible Check・Stream Proof・Deatmatch Mode

ürünsürefiyat
priv val external1 günlük300
priv val external7 günlük900
priv val external30 günlük2700
priv val externalsınırsız5000

image.png
1.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ürünün private olduğunu pek sanmıyorum hocam. Baltalamak gibi olmasın fakat private ürünün resellerı olmaz. Bu menüyü çok fazla yerde farklı firmalarda gördük.

Ürünün private olduğunu pek sanmıyorum hocam. Baltalamak gibi olmasın fakat private ürünün resellerı olmaz. Bu menüyü çok fazla yerde farklı firmalarda gördük.
biz anlaşma yaparken her zaman kişiye özel exe verilir mi falan diye sorguluyoruz ve suan 2 adet ürün satıyoruz valorant da banwawe haric ban yiyen olmadı orta aimbot acıp esp ile oynayıp ama dediginiz dogru private ürün de olsa banlatabilir zaten herkes gibi kesinlikle ban yemezsiniz diyemem valorant da hile acsanız bile birgün ban yiceksiniz ama legit oynarsanız bu ban oranınızı baya düşürür

biz anlaşma yaparken her zaman kişiye özel exe verilir mi falan diye sorguluyoruz ve suan 2 adet ürün satıyoruz valorant da banwawe haric ban yiyen olmadı orta aimbot acıp esp ile oynayıp ama dediginiz dogru private ürün de olsa banlatabilir zaten herkes gibi kesinlikle ban yemezsiniz diyemem valorant da hile acsanız bile birgün ban yiceksiniz ama legit oynarsanız bu ban oranınızı baya düşürür
Yorumun ve dürüstlüğün için teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasın ürünün kalitesine asla laf atmadım. Hayırlı satışlar olsun. Farklı ürün görmek güzel.

rage oynarsanız ban yersiniz legit oynarsanız ban yemezsiniz bu bütün hilelerde altın kuraldır boşu boşuna adama laf sallamayın

Yorumun ve dürüstlüğün için teşekkür ederim. Yanlış anlaşılmasın ürünün kalitesine asla laf atmadım. Hayırlı satışlar olsun. Farklı ürün görmek güzel.
gerçekler bunlar yani dogruları söylüyorum rage oynayıp ban yedirmiyor hilemiz diyen varsa onun ben :D

Uzun zamandır satışını yapan panel sahibi bir yabancı tanıdığıma sordum. Ürün yayınlandığı günden bu yana hiç detection geçirmemiş. Updateler hızlı atılıyormuş. Yani bol satışlar hocam :crycat:

başarılı satıcı daha önceden işlem yaptım severim kendisini.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satıslar güzele benziyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt