TheExecutorM
Diamond Üye
methodum var sıkıntı yok fix yemesi 2 günYanlız 2 gün değil yarım gün oynayamazsın direkt banlıyorlar.
methodum var sıkıntı yok fix yemesi 2 günYanlız 2 gün değil yarım gün oynayamazsın direkt banlıyorlar.
Crâck soz konusu degil denilen her hile Crâck yiyo hayırlısıGuproth offical reselleri olarak forumda konum varken ve forum üyelerine özel bu kadar indirim ve destek sağlarken bunu istemen beni üzdü. Daha önceden Crâck konusunda bir method ile cracklenebiliyordu fakat bu method fixlemdi şuan da Crâck söz konusu değil. Uygun fiyata lisanslı şekilde alabilirsiniz. Not : bu exe son sürüm değil.
ben zaten banlıyım elime bu tarz dosyalar geçtiğinde kendimi dolandırılmış gibi hissedersem veriyorum ben bu hileyi sizden almadım direk orjinal sisteden aldım ve 2 turda ban yedim ve cracklenmeyecek hiçbir dosya yoktur cracklenmesi zor olan dosya vardırGuproth offical reselleri olarak forumda konum varken ve forum üyelerine özel bu kadar indirim ve destek sağlarken bunu istemen beni üzdü. Daha önceden Crâck konusunda bir method ile cracklenebiliyordu fakat bu method fixlemdi şuan da Crâck söz konusu değil. Uygun fiyata lisanslı şekilde alabilirsiniz. Not : bu exe son sürüm değil.
gold üye değil uzman olmalı foruma gold üye çok var 1 ay dayanmazAslında gold üye yapacaklar 1 ay fix yemicek
niyehile fix yemiş glb açılmıyor eğer hile bulur veya açarsanız bana özelden yada etikteleyer atarmısınız
sadece trigger ve bunnyim var suanof valorant hile kullanan varmı şuan
esp
aimbot varmı kullanan varsa banda atabilirmi bende kullanmak istiyorum