Valorant Esp-Aimbot Hilesi Crâck isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guproth offical reselleri olarak forumda konum varken ve forum üyelerine özel bu kadar indirim ve destek sağlarken bunu istemen beni üzdü. Daha önceden Crâck konusunda bir method ile cracklenebiliyordu fakat bu method fixlemdi şuan da Crâck söz konusu değil. Uygun fiyata lisanslı şekilde alabilirsiniz. Not : bu exe son sürüm değil.
Crâck soz konusu degil denilen her hile Crâck yiyo hayırlısı :D

Guproth offical reselleri olarak forumda konum varken ve forum üyelerine özel bu kadar indirim ve destek sağlarken bunu istemen beni üzdü. Daha önceden Crâck konusunda bir method ile cracklenebiliyordu fakat bu method fixlemdi şuan da Crâck söz konusu değil. Uygun fiyata lisanslı şekilde alabilirsiniz. Not : bu exe son sürüm değil.
ben zaten banlıyım elime bu tarz dosyalar geçtiğinde kendimi dolandırılmış gibi hissedersem veriyorum ben bu hileyi sizden almadım direk orjinal sisteden aldım ve 2 turda ban yedim ve cracklenmeyecek hiçbir dosya yoktur cracklenmesi zor olan dosya vardır

hile fix yemiş glb açılmıyor eğer hile bulur veya açarsanız bana özelden yada etikteleyer atarmısınız

of valorant hile kullanan varmı şuan
esp
aimbot varmı kullanan varsa banda atabilirmi bende kullanmak istiyorum

off
esp ve aimbot bulmak cidden çok zorlaştı
dreamvalo da bir türlü fixlenmiyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt