MurkyFuture
Efsane Üye
Her hilede ban yersin sadece kullandığın süre değişirDerecelide açsak ban yermiyiz birde çoğu hileyi kullanınca yarın kalıcı ban yiyosun
Her hilede ban yersin sadece kullandığın süre değişirDerecelide açsak ban yermiyiz birde çoğu hileyi kullanınca yarın kalıcı ban yiyosun
hile bakımda 2 gündürNasıl yanı şimdi birgünlük alsam ban yemezmiyim sadece wallhack açsam
yersin bu forumdaki trusted provider tagı olanlardan al hileyiNasıl yanı şimdi birgünlük alsam ban yemezmiyim sadece wallhack açsam
sen nerden biliyorsunki bizim hilenin durumunu yersin diye müşteriyi provoke etmeye calışıyorsun. ayıp yaptıgın. terbiyesiz.yersin bu forumdaki trusted provider tagı olanlardan al hileyi
hile güncellemede dostum mapların kodları değişti sadece bizimki değil çoğu hile güncellemede ama az sona sazanlar çıkar bizim safe diye bağırmaya başlar yada taşlamaya başlar malesef bu formun genel huyu bu millete çamur at kendini met et sistemi.Nasıl yanı şimdi birgünlük alsam ban yemezmiyim sadece wallhack açsam
Ban yedim çünkü sizin hileyi kullanıp bana dalga geçer gibi cevap verip köşeye attınızsen nerden biliyorsunki bizim hilenin durumunu yersin diye müşteriyi provoke etmeye calışıyorsun. ayıp yaptıgın. terbiyesiz.
hile güncellemede dostum mapların kodları değişti sadece bizimki değil çoğu hile güncellemede ama az sona sazanlar çıkar bizim safe diye bağırmaya başlar yada taşlamaya başlar malesef bu formun genel huyu bu millete çamur at kendini met et sistemi.
anakartin nedir ve raid destekliyomuhwid ban fln yersek açabilme durumunuz oluyomu
ben kimseyi köşeye atmam yalan konuşma. elimden geleni herzaman yaparım.Ban yedim çünkü sizin hileyi kullanıp bana dalga geçer gibi cevap verip köşeye attınız
ortalıkta spoofer cok amabitçoğu sorunlu ben spoofer satmıyorum. ama yapanlar var. dc de ücret karşılıgı bu arada spoofer attırırken spofunuzun kalktıgından emin olmadan kimseye odeme yapmayın.hwid ban fln yersek açabilme durumunuz oluyomu