Hileariyorum
Platinum Üye
bilmediğmiden soruyurum valorant vanguarddaki emulatör olayı nedir ne oluyur vanguard kapatma ne oluyur
AFUJIAWJFJUAWJFUIWJUAI YAZ IMHATASI YAPMSIIM DIYO KANKA AUJFWUHNAJFUHNAW CALINTI KONU ZATENtamamdir
kaldirdim ama arada atabiliyo yazim hatasi yapmisim
kaldirdim ama arada atabiliyo yazim hatasi yapmisim
virustotalde trojan diyor kralno res evet virus total var zaten
foruma boyle giris yapmak istedim elimde bir emulator var eskidende paylasilmisti 102 (arada 102 atabilir) atiyordu duzelttim
DW:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
emulatoru baslatmak icin vanguard simgesine tiklayin wait client diyince oyuna girin maca girmek icin ana menude gateway refreshe tiklayin bip sesi gelirse girin maca her mac bitince oyunu ve emulatoru kapatip sonra emulatoru acip tekrar oyuna girip gateaway refresh yapip tekrar maca girin israrla 102 verirse flag reset yapin gene olmassa hesap degistirin.
daha once paylasildigini soyledim sadece 102 fixlemeye calistimcalıntı konu
aynen 102 fixleyınıyor kardesım tamamdır bronzdaha once paylasildigini soyledim sadece 102 fixlemeye calistim
kanka vanguard kapanıyo sende ve başka bi sistem vanguardı taklit ediyorbilmediğmiden soruyurum valorant vanguarddaki emulatör olayı nedir ne oluyur vanguard kapatma ne oluyur
kral no restartmı ve r4t yok
moderatore soylermisin kontrol etsinvirustotalde trojan diyor kral
daha dun paylasıldı eskı yazmıs calıntı konu rat koymus olabılır beyler orji konudan yukleyın yazın cıkar-4
TAMAM KANKA EN IYI 102 FİXLEYEN SENSN TM3-4 gun oldu paylasilali