RexxForever
Master Üye
- İletişim

arkadaslar emulator oneriniz varmi no res butce 100 ila 120 dolar
senseyi bekle en iyisi reis unk bokluvalla gormedim aga kusura bakmayin da ciddili sensein emusunu aldim lf bakimdan cikmadi birturlu sabirsiz bir insanim bide
oylemi diyon lf aldik bide haftalardir bekliyom insallah guzel birsey cikar ortayasenseyi bekle en iyisi reis unk boklu
102 + temp atmayan emu yok suan bildiğim kadarıyla bi jawoodunki var no restart ama legitte oynasan 5 maç bitince perma ban atıyor arkadaştan gördüğüm kadarıyla o kullanıyordu ama alıp deneyebilirsin 102 ve temp atmayan no restart bi onu biliyorum şuan çalışanvalla gormedim aga kusura bakmayin da ciddili sensein emusunu aldim lf bakimdan cikmadi birturlu sabirsiz bir insanim bide
bilmiyomki dedigim gibi sensein var lf aldim ama bilemiyorum102 + temp atmayan emu yok suan bildiğim kadarıyla bi jawoodunki var no restart ama legitte oynasan 5 maç bitince perma ban atıyor arkadaştan gördüğüm kadarıyla o kullanıyordu ama alıp deneyebilirsin 102 ve temp atmayan no restart bi onu biliyorum şuan çalışan
iyidir sense yaoylemi diyon lf aldik bide haftalardir bekliyom insallah guzel birsey cikar ortaya
insallah bakalim hele bi ciksindaiyidir sense ya
sysinfo al askmarkadaslar emulator oneriniz varmi no res butce 100 ila 120 dolar
oha cok pahsli 450 dolar neeeesysinfo al askm
kaliteeeeee isteeoha cok pahsli 450 dolar neeee