Satıldı Valorant Efsane Hesap Satışı / Mail Veriyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kral fiyat neden bu kadar ucuz acaba ilk mail ile veriyorsan itemsatışa yükleyip link atarsan alabilirim

pırt

lg3P9K5iNz.png
harbi zort yani vazgectim

İtemsatısta güvence yokmu reis ya ben sıkı diye biliyorum bu konularda itemsatıs
Hiçbirşey yaptığı yok bu tarz siteler sen mahkemeye verirsen tek bilgileri veiryor onun harici birşey yaptıkları yok en iyisi sıfırdan kendi hesabını dizmen oda masraflı olur ama hergun oyunu açıp tedirgin girmezsin.

Destekleride bos ya oe item satıs 3 tane ranked ready hesap satın aldım oto teslim diye hepsi yanlıs canlı desteğe yazıyorum ticket aç diyorlar acıyorum raport at diyorlar cakal site tam ya

Destekleride bos ya oe item satıs 3 tane ranked ready hesap satın aldım oto teslim diye hepsi yanlıs canlı desteğe yazıyorum ticket aç diyorlar acıyorum raport at diyorlar cakal site tam ya
İtemsatış'da her şey tamamen satıcıya bağlı. Satıcı hesap telafisi yaparsa yapar yapmazsa item satış hiç bir şey yapmaz. Anca dava ediceğinde bilgilerini verir

Hiçbirşey yaptığı yok bu tarz siteler sen mahkemeye verirsen tek bilgileri veiryor onun harici birşey yaptıkları yok en iyisi sıfırdan kendi hesabını dizmen oda masraflı olur ama hergun oyunu açıp tedirgin girmezsin.
noldu kanka konuna yaptığım yorıumlar battı herhalde

Fiyat : Aklımda Bir Fiyat Bulunmuyor. Başlangıç Fiyati 400TL
121 Seviye Gümüş 1 Rank

Mail Değişimi Yerine Direk Mail Veriyoruz.
DİSCORD: kimsessiz123

image.png
image.png
image.png
selam dostum,gamermarkt üzerinden satis verirsen alabilirim hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt