maidev Bronz Üye Katılım 16 Tem 2026 Mesajlar 41 Beğeniler 8 20 Tem 2026 #21 Lyroxx31xx' Alıntı: r4t garanlili memz koymuş olabilir dikkat KWIKD*9WIJDAWIODJKWAODKAIO Genişletmek için tıkla ... merak etme rat olsa ban yemiştim okadar malsın ki r4t yazıyorsun salak seni
Lyroxx31xx' Alıntı: r4t garanlili memz koymuş olabilir dikkat KWIKD*9WIJDAWIODJKWAODKAIO Genişletmek için tıkla ... merak etme rat olsa ban yemiştim okadar malsın ki r4t yazıyorsun salak seni
Z zevo55 Platinum Üye Katılım 19 Tem 2026 Mesajlar 102 Beğeniler 17 20 Tem 2026 #22 maidev' Alıntı: Aşağıya VT & DW bıraktım dumper kurulum da altta> Açmadan önce valorantı açın> Sonrasında EXE'yi açın.> Otomatikmen Çekecektir.> Klasöre yada Masaüstüne result.txt olarak düşer. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir & Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... source gelsin ve hangi ofsettleri çekmekde
maidev' Alıntı: Aşağıya VT & DW bıraktım dumper kurulum da altta> Açmadan önce valorantı açın> Sonrasında EXE'yi açın.> Otomatikmen Çekecektir.> Klasöre yada Masaüstüne result.txt olarak düşer. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir & Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... source gelsin ve hangi ofsettleri çekmekde
Aluqard Mentalite Diamond Üye Katılım 20 Haz 2025 Mesajlar 566 Beğeniler 109 İletişim 23 Tem 2026 #23 gercekmi bu
V Valoacc Platinum Üye Katılım 10 Tem 2026 Mesajlar 162 Beğeniler 12 23 Tem 2026 #24 temp birşeyler atıyor ama hmm
croox03 Silver Üye Katılım 24 Mar 2026 Mesajlar 65 Beğeniler 6 27 Tem 2026 #25 maidev' Alıntı: Aşağıya VT & DW bıraktım dumper kurulum da altta> Açmadan önce valorantı açın> Sonrasında EXE'yi açın.> Otomatikmen Çekecektir.> Klasöre yada Masaüstüne result.txt olarak düşer. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir & Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... src atarsan daha iyi olur
maidev' Alıntı: Aşağıya VT & DW bıraktım dumper kurulum da altta> Açmadan önce valorantı açın> Sonrasında EXE'yi açın.> Otomatikmen Çekecektir.> Klasöre yada Masaüstüne result.txt olarak düşer. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir & Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... src atarsan daha iyi olur