Valorant DT hile ile ban yememe taktiği

USB'mize windows 10 20h2 mbr ( mbr olması önemli gpt sistemlerde işe yaramıyor ) yazdırıyoruz. ( TÜM DİSKLERİNİZİ MBR BİÇİMLENDİRİN!!!!!!)
Bilgisayarımızı mbr sisteme formatlıyoruz.
Sonrasında valorantı vs. yükledikten sonra oyuna öncelikle hilesiz giriyoruz ve çıkıyoruz.
Sonrasında herhangi bir dt hile açacaksınız girip. Ban yedikten sonra otomatik delaya düşeceksiniz van 152 yemiyeceksiniz.
Bu anda dt bir kernel driver bulup loadlayıp hile açmadan girin ve ban yemeyi bekleyin. Garip bir şekilde 4-5 saat sonra yediğinizi göreceksiniz.
Oyuna girin ve dt hilenizi açın keyfinize bakın 4-5 saat boyunca istediğinz kadar ban yemeden oynuyacaksınız.
Ben 6 saatte ban yiyorum siz dahada uzatabilirseniz uzatın.
Full rage oynayarak maçları tak tak bitirerek 20 ye yakın maç atıyorum elo boostda yapıyorum uzun süreden beri kullanıyorum bu methodu 1 yıl falan oldu normalde dt internaller ile 1. maç ban yiyorsunuz bu methodla uzatabildiğiniz kadar yemezsiniz.

Not : Farklı farklı cleanerlarla 4-5 güne uzatabilirsiniz bunu. Bir tane arkadaşım 3 güne uzatmayı başardı ve 3 gün boyunca dt hileyle oynuyor.Tabi rage oynarsanız 1. günün sonunda manuel de yersiniz.
hocam ben şimdi kurdum 20h2 güncelleştirmeler yapamyım mı 22h2 günceleştirmesi var

mevcut banı kaldırıyor mu bu method

ben banlı iken deneyeceğim bakalım&mamallesef hocam
image.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt