VGC
Efsane Üye
- İletişim
denesene girmeyi biGirdim banlatacaktımda birisi daha girdi sonra çıktım.Giriliyorsa hesaba şuan banlatırım istiyorsanız.
denesene girmeyi biGirdim banlatacaktımda birisi daha girdi sonra çıktım.Giriliyorsa hesaba şuan banlatırım istiyorsanız.
girilmiyorGirdim banlatacaktımda birisi daha girdi sonra çıktım.Giriliyorsa hesaba şuan banlatırım istiyorsanız.
Hesabı aldım girebiliyorsan deneGirdim banlatacaktımda birisi daha girdi sonra çıktım.Giriliyorsa hesaba şuan banlatırım istiyorsanız.
girebiliyosan banlatGirdim banlatacaktımda birisi daha girdi sonra çıktım.Giriliyorsa hesaba şuan banlatırım istiyorsanız.
+ helal olsun biraz g0t oldumHesabı aldım girebiliyorsan dene
SÖÇKMHFVBDJKSCJFGHÖLDINHVDKJGDVGHLSJKÇGHVDFIOPSJMUGHDFIJKLOSGDFSJKLGVDFSKJUVDFHSJKLUVGDFHSGILNUDFHSVGKLUDFSNGOPVDFIKLSHVGODFIKLSUGBHV0DFIJKOPSUGVHODFILSUKBGVHDFJKLSGLVHDFILUJKSÇGHVMISDJGHVNDSCJÖGVHDFISCKLGHVNDS kanka çoluk çocukla uğraşmayın forumda KJHDSGOJKBFEVWYFGKLANDVUKUDHVFKYDSHGKBVADJY+ helal olsun biraz g0t oldum
Senin yerinde olsam şuan direkt itemsatışa koşardımSÖÇKMHFVBDJKSCJFGHÖLDINHVDKJGDVGHLSJKÇGHVDFIOPSJMUGHDFIJKLOSGDFSJKLGVDFSKJUVDFHSJKLUVGDFHSGILNUDFHSVGKLUDFSNGOPVDFIKLSHVGODFIKLSUGBHV0DFIJKOPSUGVHODFILSUKBGVHDFJKLSGLVHDFILUJKSÇGHVMISDJGHVNDSCJÖGVHDFISCKLGHVNDS kanka çoluk çocukla uğraşmayın forumda KJHDSGOJKBFEVWYFGKLANDVUKUDHVFKYDSHGKBVADJY
bu arada yaptığımın zor birşey olduğunu söylemiyorum hızlıydım sadece hesap geride gidebilir ama aldığıma inanmadığınıza şaşırdım ıosdufhıds
helal olsun dost ne diyimSÖÇKMHFVBDJKSCJFGHÖLDINHVDKJGDVGHLSJKÇGHVDFIOPSJMUGHDFIJKLOSGDFSJKLGVDFSKJUVDFHSJKLUVGDFHSGILNUDFHSVGKLUDFSNGOPVDFIKLSHVGODFIKLSUGBHV0DFIJKOPSUGVHODFILSUKBGVHDFJKLSGLVHDFILUJKSÇGHVMISDJGHVNDSCJÖGVHDFISCKLGHVNDS kanka çoluk çocukla uğraşmayın forumda KJHDSGOJKBFEVWYFGKLANDVUKUDHVFKYDSHGKBVADJY
bu arada yaptığımın zor birşey olduğunu söylemiyorum hızlıydım sadece hesap geride gidebilir ama aldığıma inanmadığınıza şaşırdım ıosdufhıds
Valo hesabım yok + hile kullanmayı bırakmayı planlıyorum eninde sonunda ban yiyorsun çünkü birde şuan bypass bekliyorum maalesefSenin yerinde olsam şuan direkt itemsatışa koşardım
Hesabın gitme ihtimali var,o yüzden dedim.En azından para geçmiş olur eline bedavadan.Valo hesabım yok + hile kullanmayı bırakmayı planlıyorum eninde sonunda ban yiyorsun çünkü birde şuan bypass bekliyorum maalesef