Valorant Dopdolu Free Hesap

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

+ helal olsun biraz g0t oldum
SÖÇKMHFVBDJKSCJFGHÖLDINHVDKJGDVGHLSJKÇGHVDFIOPSJMUGHDFIJKLOSGDFSJKLGVDFSKJUVDFHSJKLUVGDFHSGILNUDFHSVGKLUDFSNGOPVDFIKLSHVGODFIKLSUGBHV0DFIJKOPSUGVHODFILSUKBGVHDFJKLSGLVHDFILUJKSÇGHVMISDJGHVNDSCJÖGVHDFISCKLGHVNDS kanka çoluk çocukla uğraşmayın forumda KJHDSGOJKBFEVWYFGKLANDVUKUDHVFKYDSHGKBVADJY
bu arada yaptığımın zor birşey olduğunu söylemiyorum hızlıydım sadece hesap geride gidebilir ama aldığıma inanmadığınıza şaşırdım ıosdufhıds

SÖÇKMHFVBDJKSCJFGHÖLDINHVDKJGDVGHLSJKÇGHVDFIOPSJMUGHDFIJKLOSGDFSJKLGVDFSKJUVDFHSJKLUVGDFHSGILNUDFHSVGKLUDFSNGOPVDFIKLSHVGODFIKLSUGBHV0DFIJKOPSUGVHODFILSUKBGVHDFJKLSGLVHDFILUJKSÇGHVMISDJGHVNDSCJÖGVHDFISCKLGHVNDS kanka çoluk çocukla uğraşmayın forumda KJHDSGOJKBFEVWYFGKLANDVUKUDHVFKYDSHGKBVADJY
bu arada yaptığımın zor birşey olduğunu söylemiyorum hızlıydım sadece hesap geride gidebilir ama aldığıma inanmadığınıza şaşırdım ıosdufhıds
Senin yerinde olsam şuan direkt itemsatışa koşardım :D

helal olsun dost ne diyim

Valo hesabım yok + hile kullanmayı bırakmayı planlıyorum eninde sonunda ban yiyorsun çünkü birde şuan bypass bekliyorum maalesef
Hesabın gitme ihtimali var,o yüzden dedim.En azından para geçmiş olur eline bedavadan.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt