tnez en son dt ürünü ud diye satıp duruyordu sanırım hileleri kısa sürede dt durumu yaşayacaktırEmojileri bile Pekz'den çalmışsınız hilenin paste olduğunu düşünüyorum Ayrıca Tnez Bakvalo'dan değil mi
tnez en son dt ürünü ud diye satıp duruyordu sanırım hileleri kısa sürede dt durumu yaşayacaktırEmojileri bile Pekz'den çalmışsınız hilenin paste olduğunu düşünüyorum Ayrıca Tnez Bakvalo'dan değil mi
Tnez iyi çocuktur severim de Dexter gibi bi projede yer alması beni üzdütnez en son dt ürünü ud diye satıp duruyordu sanırım hileleri kısa sürede dt durumu yaşayacaktır
iyidir veya kötüdür bilemiyorum ama bir süre boyunca ürünleri dt olmasına rağmen inatla ud diyerek satışını yaptılar ve daha sonra salmışlardı bilemiyorum açıkçası ben pek güvenemedimTnez iyi çocuktur severim de Dexter gibi bi projede yer alması beni üzdü
dc : aimcheatsyamatos değil dostum
orayı kapattılar buraya geçti tnez + olarak yazılımlar paste değilEmojileri bile Pekz'den çalmışsınız hilenin paste olduğunu düşünüyorum Ayrıca Tnez Bakvalo'dan değil mi
dexter sağlam bir adam dostum hileleri paste falan değil yüzlerce müşterisi varTnez iyi çocuktur severim de Dexter gibi bi projede yer alması beni üzdü
şuan hem medilar hemde müşterilerin bazıları (rage oynamayan kişiler) legit oynayarak ban yemiyorlar ürünler udiyidir veya kötüdür bilemiyorum ama bir süre boyunca ürünleri dt olmasına rağmen inatla ud diyerek satışını yaptılar ve daha sonra salmışlardı bilemiyorum açıkçası ben pek güvenemedim
bunu sadece bir emojiye bakarakmı söylüyorsun dostum güzel duruyor diye koymuş ne var bunda herşeyden böyle detaylar arıyorsunuz ya deli ediyor beniEmojileri bile Pekz'den çalmışsınız hilenin paste olduğunu düşünüyorum Ayrıca Tnez Bakvalo'dan değil mi
Yok dostum sorun yok öylesine yazdım hayırlı olsun.orayı kapattılar buraya geçti tnez + olarak yazılımlar paste değil
dexter sağlam bir adam dostum hileleri paste falan değil yüzlerce müşterisi var
şuan hem medilar hemde müşterilerin bazıları (rage oynamayan kişiler) legit oynayarak ban yemiyorlar ürünler ud
bunu sadece bir emojiye bakarakmı söylüyorsun dostum güzel duruyor diye koymuş ne var bunda herşeyden böyle detaylar arıyorsunuz ya deli ediyor beni
sadece aio ürünü yok dostum ayrıca legit oynayınca götürür baya reporta bağlıtnez kanka aio daha 20 maç bile götürmüyor
sitedeki hangi hileler için geçerli bu dostum tümü için miValorant Dextercheats için media alımı yapıyoruz yazılım bizim tarafımızdan karşılanacaktır.
TEK ŞARTIMIZ.
-tiktok veya youtube ikisinden birisi veya ikisi hergün düzenli şekilde video atması
media olmak isteyenler sunucuya gelip ticket açabilirler ben yardımcı olacağım
Hocam dm den ekleyin TikTok hesap var 2.5k takipçi de varValorant Dextercheats için media alımı yapıyoruz yazılım bizim tarafımızdan karşılanacaktır.
TEK ŞARTIMIZ.
-tiktok veya youtube ikisinden birisi veya ikisi hergün düzenli şekilde video atması
media olmak isteyenler sunucuya gelip ticket açabilirler ben yardımcı olacağım