Open Source [Valorant] Developerlar Toplanin Si̇ze Güzel Dri̇ver Hedi̇ye Edi̇yorum

NOVA

Diamond Üye
İletişim
SELAMLAR ARKADAŞLAR SİZLERE UD DRİVER VERİYORUM DEĞERİNİ BİLİRSİNİZ UMARIM (VALORANT)
şimdi başlayalım bu driver VGC bypass olarak geçer bu anlık olarak VGC yi 1 saniyeliğine kapatır ve mappediğiniz driveri
oyun içine Inject eder buda sizi injector loaderdan kurtarır şimdi gelelemem USER mode yapmaya bu driver user moddan anlayan
arkadaşlarımız için uygundur pasterlar yapamazlar bilginiz olsun
Güzel bir imgui ayarlayın DX11 kullanmazını önerebilirim
func kısmına gelelim FULL EXTERNAL olarak kullanabilirsiniz İnternal v.b şeylere denemeyin boşuna
driver sistemi internale göre uygun değildir
bu driver üzeriden proje yapmak isteyen ve SRC bilgisi olan ben VALORANT üzerine hile yapmak istiyorum diyen arkadaşlarımız
bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz sıfırdan proje yapmayı düşünüyorum

proje yapımında yardım etmek veya ücretli ortaklık düşünürseniz bana ulaşın
discord.gg/valorantcheat
image.png

Arkadaşlar Fotoğrafta dikkat ederseniz c++ üzerinden bakın WDK SDK yüklemeyi unutmayın

uint64_t vgk = find_kernel_module(_("vgk.sys")); [bu kod bilenler bilir VGC anlık Devre dışı bırakır]
şimdi gelelim USER ve KERNEL mode olayına içerisinde USER mode vardır sadece biraz araştırma yaparak
driver hook sistemi v.b cart curt sistemi hile çalışmaz bunu şöyle düşünebilirsiniz UDC İnjector ler vardır İnternallerde kullanılır
bu External olarak Inject eder VGC anlık kapalı sayılır ve vanguard yakalayamaz blue screen olayı başınıza gelebilir
mavi ekran sorunun FİX atma kısmı ise sizlerin düzgün bir mapper ayarlayarak bunu fix hale getirebilirsiniz
çok detaylı bişey değil birazcık c++ bilen arkadaşlar bu kernel driverdan çok güzel projeler yapabilir
Ben bu driverda ufak tefek değişikler yaptım normal şartlar bu driver DT sayılırdı ama VGC HOST BYPASS sisteminden dolayı
bu UD durumda çalışır umarım başarılı projeler yapabilirsiniz

GÖNÜLÜMDEN GEÇTİĞİ İÇİN BUNU SİZLERE PAYLAŞIYORUM BİLGİNİZ OLSUN TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN...

NOT// ÇOK BİLMİŞLİK YAPIP YA KNK BU DTT YAAA DİYE GELMEYİN BİLGİSİ OLMAYAN ADAMLAR BU SİSTEME HİÇ BAKMASIN !!!
METHOD SİTEMLERİ WRİTE/READ

(KERNEL MODE)
(USER MODE)

TR YE ATTIĞIM DRİVER BAŞARAMAYAN TÜREMELER İÇİN BİR VİDEO PAYLAŞIYORUM

Son düzenleme:
aslında bu tarz konuların yapımını anlatacak bir konu acsanız çok yararlı olur kastan oturur saatlerce okurum

iyi para var az kaldı paste hile satışı yapacam amk

aslında bu tarz konuların yapımını anlatacak bir konu acsanız çok yararlı olur kastan oturur saatlerce okurum
aslında anlatılıcak çok şey var kernel sistemleri üzrine ama bakıp uğraşmak çok dertli iş ben hile yapım işlerine başladığımda 74KG şimdi 90KG oldum
c++ bilgisi herkes için gerekli seven için

uint64_t vgk = find_kernel_module(_("vgk.sys")); [bu kod bilenler bilir VGC anlık Devre dışı bırakır]

kernel module alıp vgk devre disi birakmakmi helal king boyle devam et

harbi paranın a koyuyorlar paste hile satarak zaten tr satış yapanların %80 paste
pasteleyen veletlerin yaş ortalaması 15 16 17 18 dir ve max 2 3 gün dayanır pasteledikleri SRC çünkü globale çoktan düşmüştür TR nin pastelediği SRC yi Global çoktan içinden geçer

aslında anlatılıcak çok şey var kernel sistemleri üzrine ama bakıp uğraşmak çok dertli iş ben hile yapım işlerine başladığımda 74KG şimdi 90KG oldum
c++ bilgisi herkes için gerekli seven için
haklısın hocam zahmetli iş baya istanbul taraflarında bunların dersini veren bir yer varmı bildiğiniz yada direk sanal alabileceğimiz bir ders vb

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt