Arkadaşlar, 2 gün boyunca bu hileyi kullanıyorum ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Edit: Şimdiye kadar birçok valorant hilesi deneyimledim, hem ücretli hem de ücretsiz olanları, ancak bu hile deneyimi beni gerçekten etkiledi.
Wall Hack 10/10: Şimdiye kadar gördüğüm en iyi wall hack'e sahip olduğunu söyleyebilirim. Son derece stabil ve etkileyici çalışıyor, hatta kendim bile şaşkına döndüm.
Aimbot 10/8: Benim için yeterli bir aimbota sahip olduğunu düşünüyorum. Amacınızı doğru bir şekilde takip ediyor ve oldukça hatasız çalışıyor. Smooth değerini 8'e çıkardığınızda, takım arkadaşlarınızın bile fark etmesi neredeyse imkansız hale geliyor.
Bilgisayar Performansı: Normalde en düşük ayarlarda oynadığımda ortalama 200 fps alıyorum. Sistemim orta düzeyde, 24 GB RAM ve GTX 1650'e sahibim. Ancak bu hileyi açtığımda, fpsim sabit bir şekilde 130 ile 160 arasında değişiyor ve oyunu oynarken herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak alt tab yaptığımda fps değeri 90'a kadar düşüyor.
Ban Durumu: Son iki gündür sürekli oynuyorum ve şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Legit bir şekilde oynuyorum, bu yüzden ban yeme ihtimalimin düşük olduğunu düşünüyorum. Ancak bir ban durumu yaşarsam, nedenini ve ne zaman yediğimi size bildireceğim.
Şu anki performansıyla kesinlikle tavsiye ederim. Her Valorant oyuncusu, en azından bir kez bu hileyi denemeli.