Valorant Detayli Amidewin Hwid Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madspofer fix ama amidewin yetiyor ben sade amidewin kullanıyorum ban falan yemedim hic
dün sadece amidewin yaptım yine val51 hatası aldım kafayı yicem eskiden gigabyte anakartta herşey çalışıyodu artık olmuyo ya ben yapamıyom ya da artık çalışmıyo

dün sadece amidewin yaptım yine val51 hatası aldım kafayı yicem eskiden gigabyte anakartta herşey çalışıyodu artık olmuyo ya ben yapamıyom ya da artık çalışmıyo
val 51 bios up down , format , modem reset gibi şeyler eksik olduğunda veriyor genelde

ustam ilk seferinde işe yaradı lakin ikincide herhangi bir sonuç alamıyorum nedeni nedir acaba

Metin2 Uriel Ac Banı bizzat denedim ve çözüldü. Konuyu açan Mrtprtkll ve oQeF yardımları için teşekkür ederim. sırası ile Bios Up/down, Format,Amidewin,volume id,mac yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde Ban kalkmıştır. Uriel Ac den ban yiyip çözüm bulamayan insanları buraya yönlendirmek lazım çok fazla var :D

Metin2 Uriel Ac Banı bizzat denedim ve çözüldü. Konuyu açan Mrtprtkll ve oQeF yardımları için teşekkür ederim. sırası ile Bios Up/down, Format,Amidewin,volume id,mac yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde Ban kalkmıştır. Uriel Ac den ban yiyip çözüm bulamayan insanları buraya yönlendirmek lazım çok fazla var :D

Rica ederim. İyi eğlenceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt