p4rzival
Diamond Üye
madspoofer çalışıyor mu?hocam çok teşekkürler çalıştı
madspoofer çalışıyor mu?hocam çok teşekkürler çalıştı
Madspofer fix ama amidewin yetiyor ben sade amidewin kullanıyorum ban falan yemedim hicmadspoofer çalışıyor mu?
dün sadece amidewin yaptım yine val51 hatası aldım kafayı yicem eskiden gigabyte anakartta herşey çalışıyodu artık olmuyo ya ben yapamıyom ya da artık çalışmıyoMadspofer fix ama amidewin yetiyor ben sade amidewin kullanıyorum ban falan yemedim hic
val 51 bios up down , format , modem reset gibi şeyler eksik olduğunda veriyor geneldedün sadece amidewin yaptım yine val51 hatası aldım kafayı yicem eskiden gigabyte anakartta herşey çalışıyodu artık olmuyo ya ben yapamıyom ya da artık çalışmıyo
hayır dün hepsini yaptım ama nafile :/val 51 bios up down , format , modem reset gibi şeyler eksik olduğunda veriyor genelde
Rica ederim. İyi eğlenceler.Metin2 Uriel Ac Banı bizzat denedim ve çözüldü. Konuyu açan Mrtprtkll ve oQeF yardımları için teşekkür ederim. sırası ile Bios Up/down, Format,Amidewin,volume id,mac yaptıktan sonra sorunsuz bir şekilde Ban kalkmıştır. Uriel Ac den ban yiyip çözüm bulamayan insanları buraya yönlendirmek lazım çok fazla var
sırası bile önemli dikkat et ve madspoofer kısmını çıkarustam ilk seferinde işe yaradı lakin ikincide herhangi bir sonuç alamıyorum nedeni nedir acaba
konuya yazılan mesajımızı nasıl silebilirim haha. düzenleyebiliyorum sadecesırası bile önemli dikkat et ve madspoofer kısmını çıkar