Aynen. leftcapsin hilesini crackletecekmiş aklınca.ben cracklemeyeceğim tanıdığım crackleyebilecek kişiler var
Aynen. leftcapsin hilesini crackletecekmiş aklınca.ben cracklemeyeceğim tanıdığım crackleyebilecek kişiler var
kral ben dün tpm ayarlamaya çalışırken dosyalarda tpm.sys dosyasını sildim ondan dolayı oldu sanırsamleftcaps neverlose mu kanka
tpm 2.0 indirelebiliyor muyumleftcaps neverlose mu kanka
internet kafeden oyunun simgesini flasa atıp evde oynayabiliyosunkral ben dün tpm ayarlamaya çalışırken dosyalarda tpm.sys dosyasını sildim ondan dolayı oldu sanırsam
tpm 2.0 indirelebiliyor muyum
ben cracklemeyeceğim tanıdığım crackleyebilecek kişiler var
Delay ban resmi ban kalkınca kalkiyormu ? Pekihvcı hatası çekirdek yalıtımı kapalı diye tpm ise tpm kapalı diye tpmyi biostan çekirdek yalıtımını kayıt defterinden düzeltebilirsin ama delay için spoofer alman lazım
galiba evet ay sonu belli olcak benim kiDelay ban resmi ban kalkınca kalkiyormu ? Peki
Benim resmi ban önümüzdeki ay 14 kalkacak mesela ben spoofer atmıştım sonra kaldırdım format atım dün gece indirdimde girdi 4 5 maç atınca ban iyiyorum val 5 delay düşmüşüm hile açıp oyunasam ban uzamaz dimi ayın 12 de kalkar resmi ve ban atmaz dahagaliba evet ay sonu belli olcak benim ki
spooftayken ban yediysen kalkar ban uzamaz diye duydum ama spooftayken ban yemeyip format attıysan bilememBenim resmi ban önümüzdeki ay 14 kalkacak mesela ben spoofer atmıştım sonra kaldırdım format atım dün gece indirdimde girdi 4 5 maç atınca ban iyiyorum val 5 delay düşmüşüm hile açıp oyunasam ban uzamaz dimi ayın 12 de kalkar resmi ve ban atmaz daha