Valorant Delay Ban Açma

wyxreez

Uzman Üye
İletişim
Merhaba Dostlar !

Yeni gelen güncellemeden önce hile açmıştım Valorant'ta şimdi girdiğim her hesap 6-7 tur sora kitlenmeye başladı.

Dün ise HVCI ve Tpm 2.0 Hatası falan almaya başladım.

Delay Ban Kaldırmaya yardımcı olabilecek biri var mı ?

460640230_2266029777080960_8341977591064166426_n.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hvci ve tpm 2.0 kaldırmak icin konuma bak belki delay ban kaldırma getiririm

Merhaba Dostlar !

Yeni gelen güncellemeden önce hile açmıştım Valorant'ta şimdi girdiğim her hesap 6-7 tur sora kitlenmeye başladı.

hvcı hatası çekirdek yalıtımı kapalı diye tpm ise tpm kapalı diye tpmyi biostan çekirdek yalıtımını kayıt defterinden düzeltebilirsin ama delay için spoofer alman lazım

hvci ve tpm 2.0 kaldırmak icin konuma bak belki delay ban kaldırma getiririm
konu link atar mısın kral

hvcı hatası çekirdek yalıtımı kapalı diye tpm ise tpm kapalı diye tpmyi biostan çekirdek yalıtımını kayıt defterinden düzeltebilirsin ama delay için spoofer alman lazım
biliyorum free spooferlerin bikaçını denedim ama paralıları bile düzgün çalışmazken freelerin düzgün çalışmasını beklemedim zaten

Merhaba Dostlar !

caneryden al hem bypass hem spoofer var saglam onerırım

konu link atar mısın kral

biliyorum free spooferlerin bikaçını denedim ama paralıları bile düzgün çalışmazken freelerin düzgün çalışmasını beklemedim zaten
hilesiz oynıycaksan bypass kullanmam saçma gibi olur biostan tpm açabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt