İnceleniyor Valorant Colorbot [UPDATE]

thomassshelby

victor osimhen
Diamond Üye
[UPDATE]

NEW FEATURES:

TRİGGER BOTLA COLOR BOT ARTIK ÇAKIŞMAYACAK

merhaba arkadaşlar https://cheatglobal.com/konu/python-colorbot-source-code-logitech-g-hub-method.136088/ şu konudaki src den menüyü geliştirdim ai ile çalışması için gerekenler

• Aimbot (Yumuşak ve ayarlanabilir kilitlenme)
  • Triggerbot (Otomatik ateşleme)
  • RCS / Recoil Control System (Sekme kontrolü)
  • Rage Settings (Sert ve agresif kilitlenme ayarları)
  • Auto Flick (Anlık refleks kilitlenme)
  • Streamproof (Yayıncı modu – yayın/kayıt programlarında görünmez)
  • Config Sistemi (Profil yükleme ve kaydetme)

kurulum

eski color bot güncellemeden önceki dw:

eski color bot güncellemeden önceki vt:

UPDATE colorbot dw:

UPDATE colorbot vt:

G HUB Sürümü: Hilenin sorunsuz çalışması için kesinlikle lghub_installer_2021.3.5164.exe sürümünün kurulu olması ve arka planda çalışıyor olması gerekmektedir. (Farklı sürümlerde driver hook çalışmayabilir).
DLL Gereksinimi: Build edilmiş (EXE) halini kullanacak kişilerin, klasör içerisindeki logitech.driver.dll dosyasını EXE ile yan yana bulundurması şarttır.

Source Code İndirme Linki:
LgHub İndirme Linki:
Lghub VirusTotal Sonucu:
Dll İndirme Linki:
Dll VirusTotal Sonucu:
src nin aynısını exe yaptım bi tek menu değişti çalışıyor diye biliyorum deneyebilirsiniz konudakilerin aynısı indirme linkleri
iyi kullanımlar dilerim
gui ss ranklar

Kullanım tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar https://cheatglobal.com/konu/python-colorbot-source-code-logitech-g-hub-method.136088/ şu konudaki src den menüyü geliştirdim ai ile çalışması için gerekenler

kurulum

colorbot:

colorbot vt:

1. G HUB Sürümü: Hilenin sorunsuz çalışması için kesinlikle lghub_installer_2021.3.5164.exe sürümünün kurulu olması ve arka planda çalışıyor olması gerekmektedir. (Farklı sürümlerde driver hook çalışmayabilir).
  2. DLL Gereksinimi: Build edilmiş (EXE) halini kullanacak kişilerin, klasör içerisindeki logitech.driver.dll dosyasını EXE ile yan yana bulundurması şarttır.

Source Code İndirme Linki:
LgHub İndirme Linki:
Lghub VirusTotal Sonucu:
Dll İndirme Linki:
Dll VirusTotal Sonucu:
src nin aynısını exe yaptım bi tek menu değişti çalışıyor diye biliyorum deneyebilirsiniz konudakilerin aynısı indirme linkleri
iyi kullanımlar dilerim
gui ss
çıkılan ranklar

e.s

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt