mertesaplayan
Normal Üye
ayrıca satıcı degil alıcıyım diyo sunucuda staff eşşekalıp memnun kaldığın için değil staff olduğun için öneriyorsun kanka onu ekleyeydin bari
ayrıca satıcı degil alıcıyım diyo sunucuda staff eşşekalıp memnun kaldığın için değil staff olduğun için öneriyorsun kanka onu ekleyeydin bari
vanguardı kapatırsan valo oynayamazsın kardeşimalmışken kaliteli hile al colorbot falan uğraşma.
vanguardın kapatıldığı sadece manuel ban yediğin private hilemiz var sunucuda düşünürsen gelebilirsin.
discord.gg/divineservice
ayrıca satıcı değil alıcıyım alıp memnun kaldığım için öneriyorum. <3
vanguardı kapatırsan valo oynayamazsın kardeşim
adam urune asik sanirim aciklamasina da dc adresini filan yazmisalmışken kaliteli hile al colorbot falan uğraşma.
vanguardın kapatıldığı sadece manuel ban yediğin private hilemiz var sunucuda düşünürsen gelebilirsin.
discord.gg/divineservice
sen ciddi misin ŞLJFQWŞLFQJQŞFJWQQŞLWKŞFQWFWQFQWvanguardı kapatırsan valo oynayamazsın kardeşim
şaka yapar gibi halim mi var kocumsen ciddi misin ŞLJFQWŞLFQJQŞFJWQQŞLWKŞFQWFWQFQW
alıcı değil moderatör olmasın oalmışken kaliteli hile al colorbot falan uğraşma.
discord.gg/divineservice
@Vista varda oda fg ile aynı sanırım4 ay sonunda ban açıldı (sanırım). Hesap kasıp satmalık colorbot arıyorum aklımda bi fg community'nin colorbotu var. Başka bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Satıcı değil de kullanıcı yazarsa daha iyi olur.