Valorant Colorbot önerisi.

Aquamarine

Dc: aquamarinecity
Prime Üye
4 ay sonunda ban açıldı (sanırım). Hesap kasıp satmalık colorbot arıyorum aklımda bi fg community'nin colorbotu var. Başka bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Satıcı değil de kullanıcı yazarsa daha iyi olur.

:yazı:

almışken kaliteli hile al colorbot falan uğraşma.
vanguardın kapatıldığı sadece manuel ban yediğin private hilemiz var sunucuda düşünürsen gelebilirsin.
discord.gg/divineservice

ayrıca satıcı değil alıcıyım alıp memnun kaldığım için öneriyorum. <3

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@fantasy hocamın color aimbot ürününe bakabilirsin.

4 ay sonunda ban açıldı (sanırım). Hesap kasıp satmalık colorbot arıyorum aklımda bi fg community'nin colorbotu var. Başka bildiğiniz varsa yazarsanız sevinirim. Satıcı değil de kullanıcı yazarsa daha iyi olur.

:yazı:
@fantasy kendisini tanımıyom çok ama ürünü güzel sanırım öncedende çıkartmıştı colobot, private color arıyosan bunu tavsiye ederim

kardeşim color molor bahane @valohell priv alıyorsun 1 günde immo yapıp satıyorsun

almışken kaliteli hile al colorbot falan uğraşma.
vanguardın kapatıldığı sadece manuel ban yediğin private hilemiz var sunucuda düşünürsen gelebilirsin.
discord.gg/divineservice

ayrıca satıcı değil alıcıyım alıp memnun kaldığım için öneriyorum. <3
alıp memnun kaldığın için değil staff olduğun için öneriyorsun kanka onu ekleyeydin bari

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt