VALORANT COLORBOT BAN RİSKİ %0 COLORBOTLARA ARTIK PARA VERMEYİN

noldu farkederlerse bidaha parayla satamıcan diye tutustunmu canım
aynen tutuştum bunu kullansınlar da öyle kayo ultisi görünce sağa sola kaysın cross adamı görünce soldan kafanın üstüne çeksin sonra adamı vurunca ayağına kitlensin cesetlerin üstünde halay çeksin reyna görünce aimi bozulsun iki kişi görünce ortasında takılı kalsın falan filan aynen colorant plus kullanalım sonra da keyif yapalım :D insanları keriz yerine koyuyoruz sonuçta

konsola developed by ceylin yazmayı da ihmal etmemiş mr. paste

aynen tutuştum bunu kullansınlar da öyle kayo ultisi görünce sağa sola kaysın cross adamı görünce soldan kafanın üstüne çeksin sonra adamı vurunca ayağına kitlensin cesetlerin üstünde halay çeksin reyna görünce aimi bozulsun iki kişi görünce ortasında takılı kalsın falan filan aynen colorant plus kullanalım sonra da keyif yapalım :D insanları keriz yerine koyuyoruz sonuçta
plus ama abisi niye öyle dedin ki kocaman + var orda

ninjaware den sonra iyi geldi alıyorum inş ban yemem

yaptıgın satısla 150 kilo bigfacen sadece yemek soyleyip pcnden oyun oynuyorsun devam bebegim
çok özgüvenli olduğun cheatglobalde chat yapmandan belli tamam da ne alakası var şimdi :D satış yapmıyorum bile kaç aydır slot yok diye 🥴 sen bunu kullan karşına ben gelirsem direk bilgisayarı kapat ama hiçbir şey yapamazsın karşımda çünkü :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt