patternumber
Gold Üye
- İletişim
undecected yazmış adam kac kere?ban yedirtme oranı kaç ona göre
undecected yazmış adam kac kere?ban yedirtme oranı kaç ona göre
spoof işlemi yapıyoz biz iletşime geçebılrısnız dc: discord.gg/3gqGrtsYcaBan durumunda hd banı kaldırabiliyor musunuz spo var mı yoksa sadece hile satışı mı var ?
color bot 1920 180 çalısır herzman color bot 2k bazen kayıyo bıldım kadarıylaHocam ps2 uyumlu laptopta oynayabilir miyim ve legit ayarlar var mı ?
oranmı olur bell ıetmedınde sıkıntı yok kardeşimban yedirtme oranı kaç ona göre
3 aydır kullanıyorum kendim bizzat defalarca test ettim eğer ban yersen manuel yemişsindir ki bu düşük elolarda biraz zor gibiban yedirtme oranı kaç ona göre
Alıp deneyebilirsiniz kendi keyimi verip yayında denetiriz çözünürlük olarak bilgisayarınız ile oyun çözünürlüğü aynı olması gerekmektedirHocam ps2 uyumlu laptopta oynayabilir miyim ve legit ayarlar var mı ?
Şu an discord adresinize gelsem deneyebilir miyiz acaba ?3 aydır kullanıyorum kendim bizzat defalarca test ettim eğer ban yersen manuel yemişsindir ki bu düşük elolarda biraz zor gibi
Alıp deneyebilirsiniz kendi keyimi verip yayında denetiriz çözünürlük olarak bilgisayarınız ile oyun çözünürlüğü aynı olması gerekmektedir
Hayır kullanmıyoruz hiçbirşeye gerek yok kullanmak için aç çalıştır oynaRaspberry vs kullanıyor musunuz?
gelin bi konusalımŞu an discord adresinize gelsem deneyebilir miyiz acaba ?
Destekteyim hocam şu anHayır kullanmıyoruz hiçbirşeye gerek yok kullanmak için aç çalıştır oyna
gelin bi konusalım
İlgileniyorumDestekteyim hocam şu an