✅ Valorant ✅ Colorbot & Ai̇mbot 🔰 %100 Undetected ✅ (Paymes)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam merhaba 17 temmuz da ban kalkcak benim kalktığı zaman almayı düşünüyorum hala bir sorun yoksa ban im kalkınca bakmak isterim

Baya başarılı görünüyor hocam elinize sağlık döktürmüşsnüz

daha yeni satın aldım kullanma fırsatım olmadı test ettikten sonra yorumu güncelleyeceğim.

Hocam merhaba 17 temmuz da ban kalkcak benim kalktığı zaman almayı düşünüyorum hala bir sorun yoksa ban im kalkınca bakmak isterim
tamamdır sorun yok hala %100 ud

Baya başarılı görünüyor hocam elinize sağlık döktürmüşsnüz
teşekkürler

elinize sağlık hocam
teşekkürler
teşekkürler

3 gündür kullanıyorum gayet stabil çalışıyor, poligon da deneyerek ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz legit ayarlar da kullandığınız sürece bir sorun olmuyor tabii ki her hile bir gün ban yedirir fakat hem rage hem legit bir şekil de denediğim kadarıyla şuanlık bir ban durumu bulunmuyor.
Sadece aimbot olmasına rağmen ayarları biraz arttırarak flickbot olarak da kullanabiliyorsunuz.
Ref❤

3 gündür kullanıyorum gayet stabil çalışıyor, poligon da deneyerek ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz legit ayarlar da kullandığınız sürece bir sorun olmuyor tabii ki her hile bir gün ban yedirir fakat hem rage hem legit bir şekil de denediğim kadarıyla şuanlık bir ban durumu bulunmuyor.
Sadece aimbot olmasına rağmen ayarları biraz arttırarak flickbot olarak da kullanabiliyorsunuz.
Ref❤
Teşekkürler ❤️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt