sofinhfgo4455
Normal Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
hile güzel de fiyat neden bu kadar pahalı
slotlu ve temiz yüksek eloda oynayan kişilere hitap ettiği için fiyatlandırma böyle aslında çok pahalı değil, yorumunuz için teşekkürlerSadece trigger bota göre birazcık pahalı sanki.
auto stop, spray yardımcısı gibi özellikler mevcut ve fov, ateş hızı kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz legit ve rage şeklinde, perfomans olarak değerlendirirsek forumun triggerini kullanmadım net birşey söyleyemem legit gameplay videomuz mevcut izleyip değerlendirebilirsinHocam cgnin triggeri ile farkı nedir ben 1 haftadır cheatglobalin triggeri kullanıyorum.
Anladimauto stop, spray yardımcısı gibi özellikler mevcut ve fov, ateş hızı kendi ayarlarınızı yapabilirsiniz legit ve rage şeklinde, perfomans olarak değerlendirirsek forumun triggerini kullanmadım net birşey söyleyemem legit gameplay videomuz mevcut izleyip değerlendirebilirsin
fov içerisindeki rengin sapma miktarı anlamına geliyor 70 ten daha düşüğe çekildikçe renk kodları tam algılanana kadar ateş etmezcolor range yani color aralığı tam olarak ne oluyor hocam