anuxmon
Diamond Üye
normal trigger yani 0 mı olucak vt evirüslü la bu exeyi vt ye yükledim 22tane buldu
normal trigger yani 0 mı olucak vt evirüslü la bu exeyi vt ye yükledim 22tane buldu
Kaspersky ve Malwarebytes bakmalısın diğerleri zaten çöp yazılımlar, elimde hilenin sourcesi var dm den ulaşırsan inceleyebilirsin. Adminler birazdan onaylar zaten.virüslü la bu exeyi vt ye yükledim 22tane buldu
Gönderdim ( Bu arada PM atabilirsiniz düzelttim sorunu, sadece SOURCE için pm atın hile için yardım etmeyeceğim. )pm gönderir misin gönderilmiyor sana
Eset'e bitdefendera ve aviraya çöp diyende ne bilimKaspersky ve Malwarebytes bakmalısın diğerleri zaten çöp yazılımlar, elimde hilenin sourcesi var dm den ulaşırsan inceleyebilirsin. Adminler birazdan onaylar zaten.
Source bakarsın dostum pm at. Kaspersky ve Malwarebytes sorun çıkartmıyor, zaten src'ye bakınca anlarsın temiz olduğunu.Eset'e bitdefendera ve aviraya çöp diyende ne bilim
Dostum sadece av bakarak yorum yapamazsın ve bende yorum yapamam başka şeylere bakarak yorum yaptım ve dediğim avlara çöp dedikten sonra senden korkulacağını fark ettimSource bakarsın dostum pm at. Kaspersky ve Malwarebytes sorun çıkartmıyor, zaten src'ye bakınca anlarsın temiz olduğunu.
Tamamdır, fazla uzatmayalım, zaten diyebileceğim her şeyi söyledim Adminler dosyaya bakar onaylar, tartışma için teşekkürler dostum.Dostum sadece av bakarak yorum yapamazsın ve bende yorum yapamam başka şeylere bakarak yorum yaptım ve dediğim avlara çöp dedikten sonra senden korkulacağını fark ettim
Dünden beri kullanıyorum, hala da kullanmaya devam ediyorum.Kullanan varmı