antichristMM
Gold Üye
çalışacağını beklemiyordum güvenmeden ve korkarak açtım beklemediğim bir şekilde çalışıyor fakat yavaş ban yer isem bildireceğim
ney olur mu dostumolurmu ki
VALORANT COLOR AİMBOT
Sanırım Uc'den indirmistim gecenlerde bilgisayarimda buldum ban yeme korkum olmadigi icin denedim 4 gundur kullaniyorum ve ban yemedim sizlerle paylasmak istedim
-1 Valorantı Açın
-2 Düşman Rengini Mor Yapın
-3 Pencereli Tam Ekran Yapın
-4 NodeJs.exe'yi Çalıştırın
-5 Karşınıza Bir Cmd Ekranı Gelicek
-6 Hangi Tuşla Aktivleştirmek İstediğinize Karar Verip O Tuşa Basın
-7 Ardından Sizden Sens Ayarlarınızı İsteyecek
-8 Girdikten Sonra Bir Config Dosyası Oluşacak
-9 Buradan Hız Ayalarını Vs Yapabilirsiniz
-10 Seçtiğiniz Tuşa Basarak Aktifleştirin Bir Ses Gelecektir Ve Çalışmaya Başlayacaktır
(Reynanın Gözüne Veya Astranın Kafasına V.s Kitlenebiliyor Bazen)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
gayet güzel çalıştı vouchaçıyorum ve boş cmd geliyor sadece
(yönetici olarak açtım ve düzeldi şimdi poligondayım)
abi bu yorumunu sabitlermisin az kala bende indiriyodum yorumunu göremedim en baştaDosyayı indiren kullanıcıların bilgisayarlarına format atıp tüm şifrelerini değiştirmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Dosyada stealer mevcut. İndirip açtığınızda sizin tüm kişiler bilgileriniz, şifreleriniz çalınıyor. Zira 2-3 tane üyeninde IP Log kayıtlarında konu sahibi kişi tarafindan giris yapıldığını gözlemledik.
@haydar @wrxine @EsxErline31
arkadaşlar indirmeyin yazıyı okuyunDosyayı indiren kullanıcıların bilgisayarlarına format atıp tüm şifrelerini değiştirmelerini şiddetle tavsiye ediyoruz. Dosyada stealer mevcut. İndirip açtığınızda sizin tüm kişiler bilgileriniz, şifreleriniz çalınıyor. Zira 2-3 tane üyeninde IP Log kayıtlarında konu sahibi kişi tarafindan giris yapıldığını gözlemledik.
@haydar @wrxine @EsxErline31