keybind programları kullanarak deneyebiliesinbeni mausede mb5 tusu yok
neyapacagım
ben yemedim ve paylaşmak istedimban yiyormusun
kanka fov ayarlarını düşürebilirsin sens falan dokunma yeterConfige bayıldım bu arada çok legit
gece 2 dereceli attım main çarda ban yemedim daha bakalım ne olacakadama kitlenene kadar adam vurur zaten ve dt istediğin kadar buildle baştan yazmadığın sürece dt olucak 55k kişi gördü postumu :d ban yemeniz kaçınılmaz
adı üstünde color aimbot reynadır o renna olsa duramazsınrenk konusunda sıkıntı var renna ya bakıyor oyun sırasında ve atlan tum mor şeylere red olark değiştirdim fakat yine de düzelmedi
kaç maç sonrasında yedin ve report yedinmi?ban atıyo
denemek serbest fov ve macro tuşu dışı değişince düşman dostu oluyor vuramıyorsun düşmanıFazla kendini belli eden bir aimbot değil açıkcası ama ud gibi duruyor
Config dosyasını değiştirsek ne olur ki
çalışmıyor
birileri yorum kasıyor
ben yemedim kanka o yüzden paylaştım zaten dahada oynuyorumban yedirtiyormu
perseuzzrs#9013ud color aimbot arayan varsa dc bıraksınr 1.5 yıldır ud kanıtlı immortal 4k ya kadar kasıldı
report falan yemez isen atacağını zannetmiyorumban atar knka bu
Arkadaşta denedik herhangi bir ban sorunu olmadı ama tepki süresi yavaş gibi geldireport falan yemez isen atacağını zannetmiyorum
biraz öyle ama oynatıyorArkadaşta denedik herhangi bir ban sorunu olmadı ama tepki süresi yavaş gibi geldi