Çözüldü Valorant Çöp Bir Oyun Krdşm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

relaxc

Normal Üye
Valorantta hileye dair hiçbirşey yapmamama rağmen ban yedim Oyuna farklı hesaptan girdiğimde ise herhangi bir uyarı almıyorum ama maça girdiğimde maçın sonlarına maçın bitimine 2 sayı falan kala Uzaklaştırıldınız diyip banlanıyorum Hwid gibi birşey olduğunu düşünüyorum tam emin değilim bunun içib spoofer kullanmayı denedim ama Spoofer kullandığımda pcye format atmak zorunda kaldım çünkü spooferdan sonra pc siyah ekranda kaldı sadece ekranda mouse imlecim vardı ve hiçbirşey yapamıyorum Görev yöneticisinden explorer.exe başlatmak gibi onlarca çözüm denedim ama işe yaramadı Banı kaldırmamın bir yolur varmı bildiğiniz b*k yoluna gittim hiçbirşey olmadan ban yedim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Suçsuz yere yediğini fılan düşünmüyorum yoksa bu forumda ne işi var :)
valorant hilesi paylaşan bir forumdasın ve haksız ban yediğini söylüyorsun epic

birde neden yatay yazıyorsun çok güzel duruyor dikkat çekici

evet bende ona bağdurum ve 30 hesaptan deneyip 30 hesaptada hwid ban yedim galiba 3 yil valo oynayamiyacagim fakat bios la ilgili spooferrarda en ufak hatada anakartın gg olur çünkü seri kart numarasını değiştiriyorlar

kanka valorant olmasa bile harici dll. leri de hileden sayıp ban atıyor spoofer kullanmadan format atmasını önerrim yine bulur banlarsa yine spoofer alması gerekicek
3 yıl ban yemememişsindir bende ban yemitim yaklaşık 72 80 hesapla deneyip banlanmışımdır 3 ay sonra açıldı banım ban yemeyen bir hesaptan ticket atarsan sana doğru tarihi verirler

Valorant neden çöp bir oyun olsun ya siz arkadan vanguard'ı kapamaya üşenin (üstelik yeniden başlatmadan açılıyor) sonra ban yedim arkadaşlar vanguard bozuk riot çöp oyun yapmış falan siz bunu cs mi düşünüyorsunuz hala anlamadım aga :D?

Valorant neden çöp bir oyun olsun ya siz arkadan vanguard'ı kapamaya üşenin (üstelik yeniden başlatmadan açılıyor) sonra ban yedim arkadaşlar vanguard bozuk riot çöp oyun yapmış falan siz bunu cs mi düşünüyorsunuz hala anlamadım aga :D?
Vanguardı kapatırsan hata verip oyundan atar Akıllı dostum adamlar boşuna mı koruma sistemi yapmış
Bir insanın hile platformunda olması onun hile kullandığı anlamına gelmez.
+1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt