arvenderox
Normal Üye
1 mesaj, yeni açılmış hesap. Vouch bırakan her hesap neredeyse böyle.aga iyi hos guzel bos yapiyosunda biz alanlar olarak niye memnunuz acaba .d
okuluna geç kalıcaksın hadi abim1 mesaj, yeni açılmış hesap. Vouch bırakan her hesap neredeyse böyle.
tamam sen sanal sunucudan hesap falan aç vouch atarsınokuluna geç kalıcaksın hadi abim
kişi, kendinden bilir işi abim. hadi dersin başlayacak kapat telefonu.tamam sen sanal sunucudan hesap falan aç vouch atarsın
ben yan hesap açmaya neden ihtiyaç duyayım? Sen diyodun kaç gün önce sanal makineyle veya vpnle yapmak zor değil diye noldu bi ara unuttun mu?kişi, kendinden bilir işi abim. hadi dersin başlayacak kapat telefonu.
hiçbir şekilde bana ait olmadığı kanıtlanarak doğrulandı, halen ne tantana yapıyorsun. hesapların kime ait olduğunun ismide söylendi bana merak etme abim.ben yan hesap açmaya neden ihtiyaç duyayım? Sen diyodun kaç gün önce sanal makineyle veya vpnle yapmak zor değil diye noldu bi ara unuttun mu?
Aynen ismi de ifşalayacaklar cg yetkilileri mal yahiçbir şekilde bana ait olmadığı kanıtlanarak doğrulandı, halen ne tantana yapıyorsun. hesapların kime ait olduğunun ismide söylendi bana merak etme abim.
ilkokul terkim ondandır babuAynen ismi de ifşalayacaklar cg yetkilileri mal ya
(işi kendinden biliyor işte)
Sanal makina, mikrafon.. Millete okula git diye laf atıyorsun da senin ilkokulu baştan okuman lazım.
onlar ifşalamadı, kendini ele verdiler : )Aynen ismi de ifşalayacaklar cg yetkilileri mal ya
(işi kendinden biliyor işte)
Sanal makina, mikrafon.. Millete okula git diye laf atıyorsun da senin ilkokulu baştan okuman lazım.