- İletişim
heeeğğ öyle mi olmuş kankaexternal internalden daha safe bir baseye sahip bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmazsan sevinirim
heeeğğ öyle mi olmuş kankaexternal internalden daha safe bir baseye sahip bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmazsan sevinirim
Yorum kasmak yerine araştır azheeeğğ öyle mi olmuş kanka
External hileler daha safedir evet bu doğru. Ancak 1500TL pahalı hele de bir external için. Ha hesabın çok pahalıysa paranda varsa alırsın.Yorum kasmak yerine araştır az
Bu kadar özeliği, bu configi, otomasyonları başka externalerde görmedim ben yani diğerlerinde 1000 se aylık en az bende 1500 ama özelik farkı ve kulanım kolaylığı (botla herşey oto falan) barız şekilde ortada açıkExternal hileler daha safedir evet bu doğru. Ancak 1500TL pahalı hele de bir external için. Ha hesabın çok pahalıysa paranda varsa alırsın.
ya fiyatlar güzel aslında yıllık mesela gayet güzel ama aylık 1500TL biraz pahalı gibi veya bana öyle geliyor. Düşününce external. Normal de olabilir. Birde özellik tahmin ettiğimden fazlaymışBu kadar özeliği, bu configi, otomasyonları başka externalerde görmedim ben yani diğerlerinde 1000 se aylık en az bende 1500 ama özelik farkı ve kulanım kolaylığı (botla herşey oto falan) barız şekilde ortada açık
Internal hileler her zaman daha optimizeddir. Driveridir cartudur curtudur seni onunla uğraştırmaz. Ya um yada km farketmez sağlam bi injector her zaman yeterli olacaktır Daha safe bir base de tamamen zırvaexternal internalden daha safe bir baseye sahip bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmazsan sevinirim
Valorant dediğinde optimizasyonda problem çıkmaz yapmasını bilene, ben paddingle readliyorum fortnitede bile 100 kişi pürüzsüz renderliyorum, valorant dediğinde 5 tane pawn renderlicen zaten onuda beceremeyen yapmasınInternal hileler her zaman daha optimizeddir. Driveridir cartudur curtudur seni onunla uğraştırmaz. Ya um yada km farketmez sağlam bi injector her zaman yeterli olacaktır Daha safe bir base de tamamen zırva
Hilenizin durumunu bilmiyorum, arkadaşın yanlış yorumunu düzeltmek istedim. İyi satışlarValorant dediğinde optimizasyonda problem çıkmaz yapmasını bilene, ben paddingle readliyorum fortnitede bile 100 kişi pürüzsüz renderliyorum, valorant dediğinde 5 tane pawn renderlicen zaten onuda beceremeyen yapmasın