🔥VALORANT-CIS | ESP+AIMBOT | 🔥 | ✅UNDETECTED✅ | 💥ALPCHEATS.COM💥

Arkadaşa gözünüz kapalı güvenebilirsiniz..
Ürünü aldım bende çalışmadı ama kendisi baya uğraştı anydesk üzerinden…
dev ile görüşüp sorunu kısa sürede hallederiz
arkadaş sattıgı ürünün arkasında duran birisi bunu bilmeniz yeterli..
image.png

üstteki resimde gördüğünüz gibi esp kayıyor. Dün birkaç saat aimbotunu denedim esp'siz hem kendi adamına kilitleniyor hem duvar arkası sağa sola kilitleniyor bazen yoruya kilitlenmiyor yani kısacası tavsiye etmiyorum üstüne 152 yemişim bugün :D

Bu kadar pahalı olmasına rağmen esp düzgün çalışmaması söyleniyor aimbotta sorun olduğu söyleniyor ek olarak ban da söz konusu değeceğini kesinlikle düşünmüyorum.

üstteki resimde gördüğünüz gibi esp kayıyor. Dün birkaç saat aimbotunu denedim esp'siz hem kendi adamına kilitleniyor hem duvar arkası sağa sola kilitleniyor bazen yoruya kilitlenmiyor yani kısacası tavsiye etmiyorum üstüne 152 yemişim bugün :D
unlucky kanka aimbot satan kimseye güvenilmez eğer raspberry değilse g.o

ikisi de bayıldı kankam harbi küfür etmeniz için bir durum yok sen çalışmayan hileyi satıyorsan şayet senin yapımcıyla konuşman lazım satana kadar öyle ud böyle ud sonra her sistem çalışır adamda sıkıntı çıkıyor yapımcı olayın gördüğüm kısmı ha diğeri de ben satıcıyla konuşuyor olsam biraz nazik davranırım adam bana hizmet verdi nezaket her zaman çözüyor sorunları

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt