Valorant Checker Dosya + Kullanımı ( Bilmeyenler İçindir )

resimlerin eklenme şansı var mı şuan görüntüleyemiyorum

python indirdimde programı açtığımda python bulunamadı yazıyor

Yararlı bir konu ,keşke bu tarz konular çoğalsa

ELİNE SAĞLIK

KONUYU TAM OLAAK NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM ''YETKİLİ'' Arkadaşlar Taşırsa Sevinirim..

Merhaba Arkadaşlar..

BU TARZ KONULAR AÇILDIMI BİLMİYORUM BEN SORUNSUZ ÇALIŞAN SÜRÜM ANLATIMI YAPMAYA ÇALIŞTIM..

Öncelikle Edebli Olun Ve Yorum Yazarken Kelimelerinizi Dikkatli Seçin.!!
Bu Konuyu Bir Çoğunuz Biliyor Veya Yapabiliyordur..
Ben Bilmeyenler İçin Anlatıyorum Onlarda Faydalanması Adına..

NOT : Her Yapacağınız Yorum Sizin Kalitenizi Belirler..

RİCA Ediyorum Çok Bilmişler Boş Yorum Yapacaklar Veya ÇOCUKTA Yapar Bunu Gibi Yazı Yazacaklar Varsa Saygısını Bilsinde Yorum Atsın..
BU KONU BİLMEYEN Kardeşlerimiz İÇİN AÇILMIŞTIR.!!
Biliyorsanız SİZİN Bildiğiniz Size Kalsın..
--------------------------------------
DOSYALAR.!!

Val Checker :

Githubdaki Dosya VT Sonuçları :

Python :

------------------------------------------------
1 : Öncelikle Python İndirip Kurmanız Lazım..
Kurulum İşlemi Yaptıktan Sonra Her İhtimale Karşı PC Yeniden Başlatın..

2 : Val Checker İçinde Bulunan Resimde Mevcut Bunu Çalıştırın Ve İşlemlerin Bitmesini Bekleyin..

1.jpg

3 : Bu İşlemi Yaptıktan Sonraki İşlemimiz ''OUTPUT'' Klasör İçine Giriyorsunuz..
İçerisinde Bulunan ''COMBO'' İsimli TXT Belgemiz Mevcut Bunun İçerisine Elinizde Varsa Valorant Combo Listleri Ekliyorsunuz

darkcl0udy.vn:htbbhcbscb
fjfjfj1339:qwerty
millanrr:rosario
pervunin615:1107mama
fatalcreation666:1312020m

Şeklinde Olmalıdır Dikkat Edin..

---------------------------------------------------

4 : ''COMBO'' Eklemesi Yaptıktan Sonra Bir Geri Gelin Ve Bu Sefer ''SRC'' Yazan Kalsör İçine Giriyorsunuz..
Resimde Gösterdiğim ''MAİN'' Çalıştırın..

3.jpg

5 : Karşımıza Resimde Gösterdiğim Uyarı Gelecektir ''N'' Harfine Basıyoruz..

4.PNG

6 : Yukarıda Bulunan İşlemi Yaptıktan Sonra Karşımıza Resimdeki Bir Kısım Gelecek HİÇ Bir Şeye Dokunmadan ''ENTER'' Tuşuna Basın..

5.PNG

7 : Yukarıda Bulunan İşlemi Yaptık Ve Karşımıza Resimde Bulunan Bir Kısım Çıkacak Burada Oluşturdunuz COMBO TXT Dosyamızı Göstericez..

6.PNG

8 : ''COMBO TXT'' Seçtikten Sonra Karşımıza BU Ekran Gelecek Ve Hiç Bir Şeye Dokunmadan ''ENTER'' Diyoruz..

r2wzmbc.PNG

9 : Sonraki İşlemimizde Bu Ekran Gelecek Ve Tarama İşlemi Yapacaktır PC Hızına Göre Bu Saatleride Bulabilir Veya Dakikalarıda Bulabilir.. ARTIK Sabırla Beklemede Kalıcaz..

image.png

10 : İşlem Bitti Çıktısı Nerede Diyorsanız Onunda Yeri Tam Olarak ''OUTPUT'' Burada Resimde Mevcuttur..

ppvec77.PNG

Unutmayın Bilgi Paylaştıkca Güzeldir..
main.py dosyasını açtığımda açılıp hemen geri kapanıyor çözümü nedir acaba

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
main.py dosyasını açtığımda açılıp hemen geri kapanıyor çözümü nedir acaba
cmdede repoyu kopyaladığın yere gelip main.pyyi aç konsolda çıkan hatayı söyle bana veya apide patlamış olabilir

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
adam linç yememek için 9 satır yazmış, vay anasını

KONUYU TAM OLAAK NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM ''YETKİLİ'' Arkadaşlar Taşırsa Sevinirim..

Merhaba Arkadaşlar..

BU TARZ KONULAR AÇILDIMI BİLMİYORUM BEN SORUNSUZ ÇALIŞAN SÜRÜM ANLATIMI YAPMAYA ÇALIŞTIM..

Öncelikle Edebli Olun Ve Yorum Yazarken Kelimelerinizi Dikkatli Seçin.!!
Bu Konuyu Bir Çoğunuz Biliyor Veya Yapabiliyordur..
Ben Bilmeyenler İçin Anlatıyorum Onlarda Faydalanması Adına..

NOT : Her Yapacağınız Yorum Sizin Kalitenizi Belirler..

RİCA Ediyorum Çok Bilmişler Boş Yorum Yapacaklar Veya ÇOCUKTA Yapar Bunu Gibi Yazı Yazacaklar Varsa Saygısını Bilsinde Yorum Atsın..
BU KONU BİLMEYEN Kardeşlerimiz İÇİN AÇILMIŞTIR.!!
Biliyorsanız SİZİN Bildiğiniz Size Kalsın..
--------------------------------------
DOSYALAR.!!

Val Checker :

Githubdaki Dosya VT Sonuçları :

Python :

------------------------------------------------
1 : Öncelikle Python İndirip Kurmanız Lazım..
Kurulum İşlemi Yaptıktan Sonra Her İhtimale Karşı PC Yeniden Başlatın..

2 : Val Checker İçinde Bulunan Resimde Mevcut Bunu Çalıştırın Ve İşlemlerin Bitmesini Bekleyin..

1.jpg

3 : Bu İşlemi Yaptıktan Sonraki İşlemimiz ''OUTPUT'' Klasör İçine Giriyorsunuz..
İçerisinde Bulunan ''COMBO'' İsimli TXT Belgemiz Mevcut Bunun İçerisine Elinizde Varsa Valorant Combo Listleri Ekliyorsunuz

darkcl0udy.vn:htbbhcbscb
fjfjfj1339:qwerty
millanrr:rosario
pervunin615:1107mama
fatalcreation666:1312020m

Şeklinde Olmalıdır Dikkat Edin..

---------------------------------------------------

4 : ''COMBO'' Eklemesi Yaptıktan Sonra Bir Geri Gelin Ve Bu Sefer ''SRC'' Yazan Kalsör İçine Giriyorsunuz..
Resimde Gösterdiğim ''MAİN'' Çalıştırın..

3.jpg

5 : Karşımıza Resimde Gösterdiğim Uyarı Gelecektir ''N'' Harfine Basıyoruz..

4.PNG

6 : Yukarıda Bulunan İşlemi Yaptıktan Sonra Karşımıza Resimdeki Bir Kısım Gelecek HİÇ Bir Şeye Dokunmadan ''ENTER'' Tuşuna Basın..

5.PNG

7 : Yukarıda Bulunan İşlemi Yaptık Ve Karşımıza Resimde Bulunan Bir Kısım Çıkacak Burada Oluşturdunuz COMBO TXT Dosyamızı Göstericez..

6.PNG

8 : ''COMBO TXT'' Seçtikten Sonra Karşımıza BU Ekran Gelecek Ve Hiç Bir Şeye Dokunmadan ''ENTER'' Diyoruz..

r2wzmbc.PNG

9 : Sonraki İşlemimizde Bu Ekran Gelecek Ve Tarama İşlemi Yapacaktır PC Hızına Göre Bu Saatleride Bulabilir Veya Dakikalarıda Bulabilir.. ARTIK Sabırla Beklemede Kalıcaz..

image.png

10 : İşlem Bitti Çıktısı Nerede Diyorsanız Onunda Yeri Tam Olarak ''OUTPUT'' Burada Resimde Mevcuttur..

ppvec77.PNG

Unutmayın Bilgi Paylaştıkca Güzeldir..
güzel piyasada cheker yoktu arıyordum bende saol. Çalışıyormu ben en son denediğimde çalışmıyordu bu!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt