Bende var çok zor çözüyor hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende var çok zor çözüyor hocamLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
300 TL mi dolarmıMerhaba arkadaşlar adminler konu yanlış yerdeyse özür dilerim ben valorant checker arıyorum ama tanıdık satan birisi varmıdır varsa adlarını dc lerini atma şansınız varmıdır iyi forumlar
bugün almam lazım acil
250 300 Tlye bulamassın kral bulursanda kötüdür ama bilmiyorum iyiyside satıcının yüreğine baglıMerhaba arkadaşlar adminler konu yanlış yerdeyse özür dilerim ben valorant checker arıyorum ama tanıdık satan birisi varmıdır varsa adlarını dc lerini atma şansınız varmıdır iyi forumlar
bugün almam lazım acil
capcha var zaatenProxy de lazım captcha api bakiyesi de eklenince sadece ana tooldan hariç masrafları senin bütçeyi aşıyor zaten.
ben açık kaynak kodu olarak paylaştım ama forumdaki bazı maymunlar yüzünden konu silindi captcha gerekmiyordu.Merhaba arkadaşlar adminler konu yanlış yerdeyse özür dilerim ben valorant checker arıyorum ama tanıdık satan birisi varmıdır varsa adlarını dc lerini atma şansınız varmıdır iyi forumlar
bugün almam lazım acil
Canım solversiz proxyless api key fln gerektirmiyorMerhaba arkadaşlar adminler konu yanlış yerdeyse özür dilerim ben valorant checker arıyorum ama tanıdık satan birisi varmıdır varsa adlarını dc lerini atma şansınız varmıdır iyi forumlar
bugün almam lazım acil

atabilirmisin tekrarben açık kaynak kodu olarak paylaştım ama forumdaki bazı maymunlar yüzünden konu silindi captcha gerekmiyordu.
Kodun yaptıgı kendi bilgisayarında açık olan riotclient üzerinden valoranta girmeden olan skinleri (değerleri fotografları ile webhook a atıyor) yatırılan vp yi leveli rankı vs gösteriyor