spoofer ban kaldırma mı demekmiş ?hile değil bu banı olanın banını kaldırma yöntemi
bilmiyordum
spoofer ban kaldırma mı demekmiş ?hile değil bu banı olanın banını kaldırma yöntemi
günaydın knkspoofer ban kaldırma mı demekmiş ?
bilmiyordum
Tabi yaww hilesiz kolum yokmuş benim alt f4 attım aimlab gircemee girdin deemi oyuna
azıcık ejder falan filan al geçerTabi yaww hilesiz kolum yokmuş benim alt f4 attım aimlab gircem
Aga 5 maç attım 2 maçta karşıma rage oynayan adamlar geldi bende gittim private esp aldım legit oynuyorumazıcık ejder falan filan al geçer
Hhahahah öyle bir şey yok dostum 20 seferdir spoofer kullandım bu 5-6 ay zaman aralığına dağıldı aslı belli olmayan bilgiler kulaktan dolma bilgiler verme lütfenKara listeye alınıyorsun ban yedikten sonra. RIOT sadece Anakart yada Ekran kartı'na ban atmıyor. Senin bütün sistemini veri olarak depoluyor. Spoofer yaptıktan sonra Hile açar isez en geç 8-10 maç içerisinde yasaklanma alacaksınız.
Formatsız çalışan spoofer şuanlık yoküst üste 2-3 kere daha spofladım bu yontemle yıne val 5 şansımı si sadece bios up yapmıstım gecen format atsam olur mu acaba
bios up down yapmazsak olur mu benim anakart no name biosunu bulamıyorumValorant spooferının garanti çalışma taktiğini göstereceğim. Secure boot (varsa) enabled yapın yoksada olabilir benim masastümde yok mesela ama banım kalktı. İnsyde bioslarda deneyebilir.
1-Format atıyoruz . Atarken tüm disklerde her şeyi silsin dosyalarımı koruya tıklamayın.
2-Bios up/down yapın .
3-Spooflayın.
4-C diskindeki cg loader klasörünü silin (ben loaderin kendisini de sildim)
5-Vpn açıp başka bir ülkeye bağlanın. ( Ben isviçreye bağlanıyorum )
6-Tamamen yeni bir e posta ile hesap açın ve keyfinize bakın.
Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim .