Valorant CheatGlobal Spoofer Garanti Çalışma Methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üst üste 2-3 kere daha spofladım bu yontemle yıne val 5 şansımı si sadece bios up yapmıstım gecen format atsam olur mu acaba

Kara listeye alınıyorsun ban yedikten sonra. RIOT sadece Anakart yada Ekran kartı'na ban atmıyor. Senin bütün sistemini veri olarak depoluyor. Spoofer yaptıktan sonra Hile açar isez en geç 8-10 maç içerisinde yasaklanma alacaksınız.
Hhahahah öyle bir şey yok dostum 20 seferdir spoofer kullandım bu 5-6 ay zaman aralığına dağıldı aslı belli olmayan bilgiler kulaktan dolma bilgiler verme lütfen
üst üste 2-3 kere daha spofladım bu yontemle yıne val 5 şansımı si sadece bios up yapmıstım gecen format atsam olur mu acaba
Formatsız çalışan spoofer şuanlık yok

Valorant spooferının garanti çalışma taktiğini göstereceğim. Secure boot (varsa) enabled yapın yoksada olabilir benim masastümde yok mesela ama banım kalktı. İnsyde bioslarda deneyebilir.

1-Format atıyoruz . Atarken tüm disklerde her şeyi silsin dosyalarımı koruya tıklamayın.

2-Bios up/down yapın .

3-Spooflayın.

4-C diskindeki cg loader klasörünü silin (ben loaderin kendisini de sildim)

5-Vpn açıp başka bir ülkeye bağlanın. ( Ben isviçreye bağlanıyorum )

6-Tamamen yeni bir e posta ile hesap açın ve keyfinize bakın.

Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim .
bios up down yapmazsak olur mu benim anakart no name biosunu bulamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt