Valorant CheatGlobal Spoofer Garanti Çalışma Methodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShyDreamer

Efsane Üye
Valorant spooferının garanti çalışma taktiğini göstereceğim. Secure boot (varsa) enabled yapın yoksada olabilir benim masastümde yok mesela ama banım kalktı. İnsyde bioslarda deneyebilir.

1-Format atıyoruz . Atarken tüm disklerde her şeyi silsin dosyalarımı koruya tıklamayın.

2-Bios up/down yapın .

3-Spooflayın.

4-C diskindeki cg loader klasörünü silin (ben loaderin kendisini de sildim)

5-Vpn açıp başka bir ülkeye bağlanın. ( Ben isviçreye bağlanıyorum )

6-Tamamen yeni bir e posta ile hesap açın ve keyfinize bakın.

Bonus : Banım kalktı hemen hile açam zaten kaldırabiliyorum derseniz çok büyük riske girersiniz çünkü bazen spooferlar veya methodları vanguard fark ediyor ve o bilgisayarda bir daha yaptığınızda etkisiz oluyor bizzat kendim önceden test etmiştim .

Pc yeniden başlıyor fakat açılmıyor onarılamadı diye birşey geliyor birde ben hile bile kullanamdım yani delirmek üzereyim boşa ban yedik usta

vanguard anakart seri numarasına ban atıyor :D sıradan bi spooferin hatta piyasadaki çoğu spooferin buna müdahale edeceğini sanmıyorum dediklerin içinde tek etken vpn, vpn ile bir süre oynayıp ban yiyenler oluyor evet

Pc yeniden başlıyor fakat açılmıyor onarılamadı diye birşey geliyor birde ben hile bile kullanamdım yani delirmek üzereyim boşa ban yedik usta
Böyle insanları görünce gerçekten riota çok sinirleniyorum böyle bir anti cheat olamaz banlananların yüzde 25 i net masum adamlar anti cheat yapcaz hilecilerin içinden geçcez diye diye oyunda bi maç arıyoruz oyuncu yok herkez banlanmış sonu kötü gibi valorantın

vanguard anakart seri numarasına ban atıyor :D sıradan bi spooferin hatta piyasadaki çoğu spooferin buna müdahale edeceğini sanmıyorum dediklerin içinde tek etken vpn, vpn ile bir süre oynayıp ban yiyenler oluyor evet
1 gün oldu şuanlık ban yok olursa haber veririm

Kara listeye alınıyorsun ban yedikten sonra. RIOT sadece Anakart yada Ekran kartı'na ban atmıyor. Senin bütün sistemini veri olarak depoluyor. Spoofer yaptıktan sonra Hile açar isez en geç 8-10 maç içerisinde yasaklanma alacaksınız.
Aynen spoofer kullandığımızı kesinlikle anlıyorlar belki aklı başına gelmiştir diye hemen birşey yapmıyorlar bence ama hileyi yapınca bu sefer direk dünyadan banlıyolar

Ama tek vpn ile girersen van 152 alırsın vpn olmadan diğerlerini yaparsanda val 51-52 alabilirsin yani ikisi de önemli vpn de spoofer da format da

100 den fazla kişinin banını kaldırdım dostum ben çözdüm riotu
Ya benim anlamadığım şey hile kullanmadan ban yersen ticket atıyosun adamlar hiç uğraşmıyo bile kullanmışsın diyo ama senin 2 kilin var ya bunlar akılsızmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt