Valorant BWH ESP hilesine ortak kişi arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arduinna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arduinna

Platinum Üye

Kendim defalarca kez oynadım ve şuan hile undetecdet durumda sadece esp hilesi kendim alacağım artık ortak arıyorum 1 haftalık veya 1 aylık haftalığı 16 dolar aylığı 49 dolar bu ücreti iki kişi bölüşüp iki kişi kullanmak için kişi arıyorum. ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.

Son düzenleme:
Benim bildiğim 2 farklı bilgisayar kullanamaz hileyi

Kanka 2 farklı kişinin kullanabileceğini sanmıyorum eğer öyle oluyorsa forumca birleşelim hepimiz kullanalım yani :D

hwid lock oluyor hilelerde kanka. yapamazsın konu klit yani.
HWID resetlenebiliyor discord grupları var resetleyince farklı bir bilgisayar giriş yapabiliyor. Detect durumda degil ayrıca hile kendim 1 hafta kullandım ban yemedim yiyende yok. Radyant elolarda bile kullanılıyor.

HWID resetlenebiliyor discord grupları var resetleyince farklı bir bilgisayar giriş yapabiliyor. Detect durumda degil ayrıca hile kendim 1 hafta kullandım ban yemedim yiyende yok. Radyant elolarda bile kullanılıyor.
Kendileri resetliyorsa bile sürekli iki farklı kişi giriş yapacağı için gün içinde sıfırlama gerekecektir kanka adamlardan habire resetlemelerini istersen anlarlar muhtemelen :/

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt