Sadece showfireframede mi çalışıyor
kankam yeni hesap açıp 1 el girip hesap banı yiyorsan hwid banın h.oben ban yedim ama hwid yemedim nasıl oldu bilmiyorum bide 2 hesapda açıp ban yedim gene de hwid yememişim
evetSadece showfireframede mi çalışıyor
BU METOD PİXEL BOTLARDA VE AİMBOT HİLELERİNDE ÇALIŞMIYOR SADECE SHOWFİREFRAME İÇİN GEÇERLIDIR
ANLATIM ŞU ŞEKILDE
SHOWFİREFRAMEYİ İNDİRDİNİZ DAHA SONRASINDA C DİSKINIZE KURDUNUZ KURARKEN KISAYOL OLUŞTUR GIBI SEÇENEKLERI TIKLEMEYIN KURDUKTAN SONRA KURDUGUNUZ KLASÖRÜ FLAŞ DİSKİNİZE ATIYORSUNUZ DAHA SONRASINDA BİLGİSAYARINIZDAN SHOWFIREFRAMEYI SILIYORSUNUZ VE FLAŞDISKINIZDEN DOSYAYI AÇIP GPAMONITOR.EXEYI AÇIYORSUNUZ DAHA SONRASINDA AYARLARINIZI YAPIYORSUNUZ OYUNA GIRIYORSUNUZ OYUNA INJECT OLDUKTAN SONRA FLAŞ DISKINIZI ÇIKARIYORSUNUZ BU SAYEDE VANGUARD PCNIZDE HILE OLDUGUNU ALGILAYAMAYACAKTIR NE KADAR RAPOR YERSENIZ DAHI BU METODU KULLANAN BİR KİŞİ 2 AYDIR BAN YEMEDİĞİNİ İDDA EDİYORDU BENDE KENDIM TEST ETTIM VE 5 GUNDUR BAN YEMIYORUM SHOWFIREFRAME NORMALDE 3 GUNDE MANUEL BAN ATMAKTA
METODUN FIXLENME DURUMUNDA YADA BAN YEME DURUMUNDA ÇALIŞMIYORA TAŞINICAKTIR KONU
OYUN ICI GORUNTULER GORDUGUNUZ GIBI 30 .MACIM FILAN O KADAR RAPOR YEMEME RAĞMEN METOD SAYESINDE BAN YEMEDIM
Ekli dosyayı görüntüle 366
NASIL YAPARSINIZ ANLATIM VIDEOSU
Şahsen kullanmamhala çalışıyor mu ? deneyen var mı ?
Hocam 3 haftadır kullanıyorum rank elmas 3 oldu bu methodla ban yemedim hala.Tahmin ettiğim gibi sadece kısa süre olsada ban rate uzatıyor tabi oda kesin değil lakin kullanılabilir mi derseniz tercih meselesi.
Şahsen kullanmam
bende şahsen kullanmam ama şuan valorant da sis içi duvar içi çok uzak dan olmasada yakın dan bile olsa görebilceğin birşey yok lakin bilgisayarına kursan bu programı aynı gün banlatıcak iken flash bellek den açınca 1 haftaya kadar uzatıyor bence pixel bot { nesvalo } + wirefireme ile güzel bir 2 li olabilir tabi yinede gözünü seven arkadaşlara önermiyorum harbi kafa yoruyor.Tahmin ettiğim gibi sadece kısa süre olsada ban rate uzatıyor tabi oda kesin değil lakin kullanılabilir mi derseniz tercih meselesi.
Şahsen kullanmam
flash belleği çıkarınca uygulama hala arkada çalışıyo onu kapatmamız lazım mı yoksa duracak mı daha denemedim oyunda programı açtım flash belleği çıkardım hala çalışıyoHocam 3 haftadır kullanıyorum rank elmas 3 oldu bu methodla ban yemedim hala.