Sein
Diamond Üye
girmeye çalışmakla resetlenmiyor kendim de çok denedim bi problem çıkmadı4 ay içerisinde oyna girmeye çalıştıysan resleniyo
girmeye çalışmakla resetlenmiyor kendim de çok denedim bi problem çıkmadı4 ay içerisinde oyna girmeye çalıştıysan resleniyo
knk ban yediğin hesapla bida ticket at bireysel askıya alınma konusunu seçme hesap detaylı gibi bişey olması lazım onu seç ordan yaz ne zaman yasaklanmam kalkıcak diye bireysel askıya alınmaların çoğuna bakmıyorlarticket açtığımda çözüldü olarak gözüküyor cevaplamıyorlar nasıl öğrenebilirim
van 152 de resetlenmiyor ancak van:5 de her girdiğinde süre başa sarıyorgirmeye çalışmakla resetlenmiyor kendim de çok denedim bi problem çıkmadı
Hayır van:5 de resetlenmiyor eğer doğal olarak aldıysan kendini kasten delaya düşürüp yaptıysan bilemem fakat hwid banının bitimine yakın zaten val 5 yemeye başlıyorsun ve süreyi uzatmıyorknk ban yediğin hesapla bida ticket at bireysel askıya alınma konusunu seçme hesap detaylı gibi bişey olması lazım onu seç ordan yaz ne zaman yasaklanmam kalkıcak diye bireysel askıya alınmaların çoğuna bakmıyorlar
van 152 de resetlenmiyor ancak van:5 de her girdiğinde süre başa sarıyor
ben kendi deneyimlerimle söylüyorum val:5 delay ban eylülün 16 sında yemiştim ilk 24 üne kadar farklı farklı hesaplarla girip max 1 saat oynayıp yine yiyordum ban şuanda yasaklamam 25 ocakta açılacakHayır van:5 de resetlenmiyor eğer doğal olarak aldıysan kendini kasten delaya düşürüp yaptıysan bilemem fakat hwid banının bitimine yakın zaten val 5 yemeye başlıyorsun ve süreyi uzatmıyor
kasıtlı olarak delaya düşürmüşsün sen kendini benim bahsettiğim durumdan farklıben kendi deneyimlerimle söylüyorum val:5 delay ban eylülün 16 sında yemiştim ilk 24 üne kadar farklı farklı hesaplarla girip max 1 saat oynayıp yine yiyordum ban şuanda yasaklamam 25 ocakta açılacak