INI
Silver Üye
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Valorantın yaptığı hata açıklamasına bakıyorsan problem buyukLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
discord verirsen benimde cihaz banım var sıfır bir hesap acıyım önce ben sonra sen gir bakalım ban yiyormu hesapValorantın yaptığı hata açıklamasına bakıyorsan problem buyuk
lest717 gel deneyelim cihaz banından sonra kalkana kadar girdiğin her hesap ban yerdiscord verirsen benimde cihaz banım var sıfır bir hesap acıyım önce ben sonra sen gir bakalım ban yiyormu hesap
öyle olsa oyuna girmeden başlat dediğinde beyaz bir ekranda hata kodu cıkarlest717 gel deneyelim cihaz banından sonra kalkana kadar girdiğin her hesap ban yer
dosrum van 152 hatası alıyosan van 152 hatası aldığın her hesap ban yiyior belli bi süre sonraöyle olsa oyuna girmeden başlat dediğinde beyaz bir ekranda hata kodu cıkar
dc den ekliyorum seni
valla bilmiyorum test etcezdosrum van 152 hatası alıyosan van 152 hatası aldığın her hesap ban yiyior belli bi süre sonra
https://cheatglobal.com/konu/perm-s...-bypass-cleaner-mevcut-laptop-destekli.62513/VALORANT BAN YEDİM SADECE GİRDİĞİM 1 HESAP YEMİŞ DİĞER HESAPLARIMADA GİRİŞ YAPTIM VAN 152 HATASI VERİP ATTI OYUNDAN MAİN HESABIMDAN TİCKET AÇTIM AMA O HESABIM BAN YEMEMİŞ
HESABIM BAN YEMEZSE SORUN YOK SPOOF ALIP YOLUMA DEVAM EDECEM AMA SORUM ŞU MAİN HESABIM BAN YERMİ İLERDE ŞU ANDA BAN YEMEMİŞ.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir