Çözüldü Valorant ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wussup

Diamond Üye
Arkadaşlar basitce 3 spoofer paylaşıcam bunu eski bir konu da görmüştüm denedim 1 hafta oldu nerdeyse 15 maç attım 11 seviyeyim herhangi bir sorun olmadı yaptığım şeylere gelirsek

Sistem Windows 11 idi formatladım Windows 10 yaptım sonrasında bu 3 spooferı kullandım ve Valorant'ı indirip direk girdim
Hala bir sorun olmadı

Spoof dan sonra serialler böyle gözükmeye başladı

adminler falan bi el atsın rez alsın mahir falan bi baksın ya bu ban yiyen hesapların açma yolu vs varmı varsa bi yaplaşım yapsınlar bisürü kapalı hesabım var hepsine min 2 k yattı
Ban yemiş bir hesabın banını kaldırman imkansıza yakın cano. Eğer Riot da çalışan tanıdığın yoksa kaldıramazsın.

ben nolur nolmaz diye afuwin ile işlemlerden önce anakart serı no degıstım ve format + bu senin yönteminle beraber çalıştı kardeşim teşekkürler yalnız içlerinde en sağlam olanı 3.spofer

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
nasıl bios up ya da down yaparım önceden up yapmıştım ban yemeden önce o olur mu?
birde denedim pek yapamadım VAN 152 aldım tekar temiz bir sıfırlama windows
pek öyle olmuyor maalesef , bi kerelik evet olabilir ara sıra ama 3 4 kere bunu yapamazsınız . bios up down ile hwid banınuz kalkar format atsanız bile delay banınız devam edecektir.

pek öyle olmuyor maalesef , bi kerelik evet olabilir ara sıra ama 3 4 kere bunu yapamazsınız . bios up down ile hwid banınuz kalkar format atsanız bile delay banınız devam edecektir.
Lenovo IdeaPad 320-i15kb dizüstü bilgisayar burda nasıl bios up veya down yaparım?

Not: Lenovo sitesinden model numaramı yazarak bios indirmiştim ilkte "6jcn33ww" adı daha sonrasında bios down için bunu ör "6jcn32ww" bunu 31 30 ve öncekiler içinde yaptim yine zaten var dedi ondan bios up yada down yapamadım yardımcı olabilir misiniz

Lenovo IdeaPad 320-i15kb laptop here how do I make bios up or down?

Note: I downloaded the bios from Lenovo site by typing my model number, first the name " 6jcn33ww ", then for bios down, eg " 6jcn32ww " I did this in 31 30 and previous ones, it said it already exists, can you help me?
You install bios version higher or lower that your actual one and you flahd bios upr or down

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt