Valorant Ban kaldırma (Raid+amidewin)Val152-Val51

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu konudaki auto amidewin i kullandım umarım banım açılmıştır

Amidewin ve ya afuwin tarzi manuel spoof yapan arkadaslar..bios update kdr onemli bir adim var o da tpm.sys dosyasinin windowstan kaldirilmasi..cogu kisi bu adimi bilmiyor.Ben eskiden birisi burda paylasmisti ne kdr amidewin yapsamda olmuyordu tpm.sys kaldirildiktan sonra oldu..bilmeyen arkadaslar icin belki yardimi dokunur..

sistem bilgilerim bu biri bana yardım etsin ya yaş kemale erdi kafam basmıyor bu tarz şeylere hiç van152 alıyorum

msi A520M'de yapmama emeğinin karsılıgınca yardımcı olabilecek arkadaş var mı

Amidewin ve ya afuwin tarzi manuel spoof yapan arkadaslar..bios update kdr onemli bir adim var o da tpm.sys dosyasinin windowstan kaldirilmasi..cogu kisi bu adimi bilmiyor.Ben eskiden birisi burda paylasmisti ne kdr amidewin yapsamda olmuyordu tpm.sys kaldirildiktan sonra oldu..bilmeyen arkadaslar icin belki yardimi dokunur..
Biostan kapadık ya dostum :)

Videoyu izlemeden boş boş yorum atmayın lütfen

Merdivenaltıspoofer: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nefes sesleri için kusura bakmayın xd

Arkadaşlar raid kurulum yaparak nasıl valorant banınızı açabilirsiniz bunu anlattım.

val152 alıyorsanız raidsiz sadece biosup/down yapıp devam edin olmaz ise raid yapın

Anakartınız raid desteklemiyorsa yapıcak bir şey yok paralı olanları deneyin.

virüstotal:

hocam oldu sağolun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt