Çözüldü Valorant Ban HK.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 3mree
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

3mree

Emre
Gold Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba, yaklaşık 6 aydır PC'den uzaktım ve bugün itibariyle tekrardan aktif olmaya başladım.

Kısaca olayı anlatayım ,

Valorant main hesabım ile asla hile kullanmadım. Sahte hesap ile hile kullanıyordum. En son hwid banı yediğim süreden yaklaşık 7 ay geçti. Bugün main hesabım ile giriş yapmaya çalıştığımda süresiz askıya alındığını gördüm.(Güncel olarak şuan valoranta başka hesap ile giriş yapabiliyorum.)

Sorum ?

Hile kullanmaya başladığım süreçten itibaren asla main hesaba giriş yapmadım. Hile kullanmaya başladığım süre zarfından önceki giriş yaptığım hesaplara ban atabilirler mi ?

Arkadaşlar hepinize merhaba, yaklaşık 6 aydır PC'den uzaktım ve bugün itibariyle tekrardan aktif olmaya başladım.

Kısaca olayı anlatayım ,

Valorant main hesabım ile asla hile kullanmadım. Sahte hesap ile hile kullanıyordum. En son hwid banı yediğim süreden yaklaşık 7 ay geçti. Bugün main hesabım ile giriş yapmaya çalıştığımda süresiz askıya alındığını gördüm.(Güncel olarak şuan valoranta başka hesap ile giriş yapabiliyorum.)

Sorum ?

Hile kullanmaya başladığım süreçten itibaren asla main hesaba giriş yapmadım. Hile kullanmaya başladığım süre zarfından önceki giriş yaptığım hesaplara ban atabilirler mi ?
aynısı bende de oldu. herhalde eski hesap kayıtlı olduğu için o da ban yiyor olabilir

aynısı bende de oldu. herhalde eski hesap kayıtlı olduğu için o da ban yiyor olabilir
Umarım bundan kaynaklı değildir çünkü 3 ay önce mailime hesap şifresi değiştirme isteği geldi. Şifreyi çözüp hesabımı kullanan bir kişinin banlattığını düşünüyorum. Bu konuda desteğe başvurdum fakat tabiki burada açtığım konuyu Riot destek bölümüne yazamıyorum :D:imcryplease:

girmesen bile yanlış bilmiyorsam her hesaba ayrı olarak oyun ayarları tarzı şeyler klasör halinde kaydediliyor belki kayıtlar vs. de kaydediliyordur. hem başka hesapta açsan bile ister o hesaba 1 yıl önce girmiş ol her türlü ban yer.

3. parti yazılımı mı yazıyor ban ekrannında? Eğer öyle bir şey yazıyorsa tracer'den yakalıyor valorant ve o bilgisayarda girdiğin tüm hesaplara ban atabiliyor.

girmesen bile yanlış bilmiyorsam her hesaba ayrı olarak oyun ayarları tarzı şeyler klasör halinde kaydediliyor belki kayıtlar vs. de kaydediliyordur. hem başka hesapta açsan bile ister o hesaba 1 yıl önce girmiş ol her türlü ban yer.
İçimi kararttığın için teşekkür ederim. :imtiredboss:

3. parti yazılımı mı yazıyor ban ekrannında? Eğer öyle bir şey yazıyorsa tracer'den yakalıyor valorant ve o bilgisayarda girdiğin tüm hesaplara ban atabiliyor.
maalesef 3. parti yazılımı diyor

Kısaca olayı anlatayım ,

Sorum ?

valorantta giriş yaptığın tüm hesaplar yer hocam

discord.gg/kodvipstore

+++++

3.Parti yazılım yazmasına rağmen , riot desteğe başvuru yaptım ve hesabımın başkası tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. 30 Soru olan bir mail göndermişler. Hepsini teker teker yanıtladım ve bugün sonuç olarak hesabımın tekrar aktif edildiği cevabını aldım ve şuan hesaba giriş yapabiliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt