Adam perma ban yemiyor dostum temp ban yiyor 1 dakika 10 dakika yarım saat 1 saat 2 saat diye gidiyor pc banı falan yok kafasını karıştırmapc banın var. o yok bu yok milletin dediklerine de inanmıyorsun. pc banı yemişsin. 4 ay bekleyeceksin.
delay ban = pc ban. istediği kadar hesap açsın hepsi yasaklanacak süreli de olsa.Adam perma ban yemiyor dostum temp ban yiyor 1 dakika 10 dakika yarım saat 1 saat 2 saat diye gidiyor pc banı falan yok kafasını karıştırma
kanka pc ban yemem zaten int kafedeyim 1 restart ile açılır pc banı dedigin hesabı merak ettim böyle 30 dk 50 dk val5 yeme cezasının uzama sebebinidelay ban = pc ban. istediği kadar hesap açsın hepsi yasaklanacak süreli de olsa.
delay banın sebebini bilmiyorum ama sen o hesaba giremeyeceksin birdahakanka pc ban yemem zaten int kafedeyim 1 restart ile açılır pc banı dedigin hesabı merak ettim böyle 30 dk 50 dk val5 yeme cezasının uzama sebebini
kardesim bilmedigin konuda niye yorum yaziyon yazma istedelay ban = pc ban. istediği kadar hesap açsın hepsi yasaklanacak süreli de olsa.
ben mi bilmiyorum o hesaba git sıfır pc al yine giremeyeceksinkardesim bilmedigin konuda niye yorum yaziyon yazma iste
kardesim hicbir sey bildigin yok newcomersin text atma iste bilmedigin konuyaben mi bilmiyorum o hesaba git sıfır pc al yine giremeyeceksin
türkce konus lakardesim hicbir sey bildigin yok newcomersin text atma iste bilmedigin konuya
senin teriminle YENI TUREME bilmedigin konuya yazı yazma dost ne zamandir 10 dakikalık falan yenilen temp ban pc banından kaynaklı oluyortürkce konus la
o temp banı neden yedi açıkla banasenin teriminle YENI TUREME bilmedigin konuya yazı yazma dost ne zamandir 10 dakikalık falan yenilen temp ban pc banından kaynaklı oluyor