delay yemişsinizarkadaşlar hesabım ilk başta val 5 yedi fakat askıya alındı 10 dakika sonra kalkıcak gibi bir mesaj geldi girdim 10 dk sonra 2 mac attım sonra gene verdi bu sefer 10 dk 30 dk oldu bu böyle döngüyemi girdi
delay yemişsiniz
her girdiğiniz hesap ban yicek spoof atacaksınız veya 4-5 ay bekleyeceksiniz1 hesaba oluyor ama o delaydamı öyle
öyle bir sorun olmadı diğer hesabımda giriyor sadece bu hesap 2-3 mac sonra askıya alınıyor banda değil askı ama tabi dediğinizde olabilir lakin pc banı yemedimher girdiğiniz hesap ban yicek spoof atacaksınız veya 4-5 ay bekleyeceksiniz
kardeşim vpn kaynaklı vpnler kısa süreli temp ban attırıyor warp kullanıyorsun muhtemelen her val 5 dediğinde ban süresi uzayacak bilgin olsun1 hesaba oluyor ama o delaydamı öyle
oda yok hocam bi kac hafta bi girmiyim mola verdirim hesabakardeşim vpn kaynaklı vpnler kısa süreli temp ban attırıyor warp kullanıyorsun muhtemelen her val 5 dediğinde ban süresi uzayacak bilgin olsun
Senin popup bypass olarak kullandığın internet bağlantısıyla alakalı bir şey var dostum pcde yoksa yaşamazsın bunuoda yok hocam bi kac hafta bi girmiyim mola verdirim hesaba
pc banın var. o yok bu yok milletin dediklerine de inanmıyorsun. pc banı yemişsin. 4 ay bekleyeceksin.oda yok hocam bi kac hafta bi girmiyim mola verdirim hesaba