oguzhan676
Normal Üye
Güzel Ve acıklayıcı Video OLMUŞ
varsa yazsın bilader ben hiç türk hile görmedim valoda hepsi paste sadece menü değişmiş varsa yapsın ben valo oynamam kullanmam ama tebriğimi ederimNe yani şimdi CG kendi hilesini yazamaz mı o kapasite yokmu?
dostum olmaz bu arada valorantın güvenlik duvarını çözdüm bu bakvaloda yapmış bu işi küçükcük minicik bi açık kapanıyor sürekli her güncellemede bu formullüde ben buldum fakat yapmayı hiç düşünmedim çünkü birisine söylersem bu açığı herkez yapar ama 6 aydır hep takip ettim 6 tane yer hep kapanıyor belli bi süre sonra açılıyor fakat küçücük minicik bi açık var o hiç kapanmıyor kapansa bile bi güncellemelerde kapanıyor sonra tekrar aktif oluyor bunu ben 6 aydır gözlemledim bu aradaŞuan güncel ve UD.
ne içtiğini söylesene banada lazım acildostum olmaz bu arada valorantın güvenlik duvarını çözdüm bu bakvaloda yapmış bu işi küçükcük minicik bi açık kapanıyor sürekli her güncellemede bu formullüde ben buldum fakat yapmayı hiç düşünmedim çünkü birisine söylersem bu açığı herkez yapar ama 6 aydır hep takip ettim 6 tane yer hep kapanıyor belli bi süre sonra açılıyor fakat küçücük minicik bi açık var o hiç kapanmıyor kapansa bile bi güncellemelerde kapanıyor sonra tekrar aktif oluyor bunu ben 6 aydır gözlemledim bu arada
dostum bişi içmedim takip ettiğimi hatta jump yaptım bi kaç kez birinde banladım 7 tane açığını buldum ben oyunun jump biliyormusun gök yüzüne uçuyon neyse hep denediğimde sadece 1 rinden ban yemedim denemeden bilemem zaten dimi dostumne içtiğini söylesene banada lazım acil
sen şunu söylermisin dostum bana ben açıyorum loaderbat yazmıyor bide benimkinin sonunda her neyse başlatıyorum cmd açılıp kapanıyor hiç bişi ekrana gelip işte vidyodaki gibi gozukmuyor sanallaştırmayıda yaptımne içtiğini söylesene banada lazım acil
nasıl geliyor laHiçbirşey değişmedi, hangi hileden bahsediyorsun? Şuan da güncel olarak satılan hile ve orjinal dosya budur. Ayrıca ben hiçbirşey satın almıyorum. Dosya bana keysiz bedava geliyor ^^