Çalışmıyor Valorant BakValo + ValoVain Crâcked (Esp+Aim+TriggerBot)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şuan güncel ve UD.
dostum olmaz bu arada valorantın güvenlik duvarını çözdüm bu bakvaloda yapmış bu işi :D küçükcük minicik bi açık kapanıyor sürekli her güncellemede bu formullüde ben buldum fakat yapmayı hiç düşünmedim çünkü birisine söylersem bu açığı herkez yapar ama 6 aydır hep takip ettim 6 tane yer hep kapanıyor belli bi süre sonra açılıyor fakat küçücük minicik bi açık var o hiç kapanmıyor kapansa bile bi güncellemelerde kapanıyor sonra tekrar aktif oluyor bunu ben 6 aydır gözlemledim bu arada :D

dostum olmaz bu arada valorantın güvenlik duvarını çözdüm bu bakvaloda yapmış bu işi :D küçükcük minicik bi açık kapanıyor sürekli her güncellemede bu formullüde ben buldum fakat yapmayı hiç düşünmedim çünkü birisine söylersem bu açığı herkez yapar ama 6 aydır hep takip ettim 6 tane yer hep kapanıyor belli bi süre sonra açılıyor fakat küçücük minicik bi açık var o hiç kapanmıyor kapansa bile bi güncellemelerde kapanıyor sonra tekrar aktif oluyor bunu ben 6 aydır gözlemledim bu arada :D
ne içtiğini söylesene banada lazım acil

dostum bişi içmedim takip ettiğimi hatta jump yaptım bi kaç kez birinde banladım 7 tane açığını buldum ben oyunun jump biliyormusun gök yüzüne uçuyon :D neyse hep denediğimde sadece 1 rinden ban yemedim denemeden bilemem zaten dimi dostum :D
sen şunu söylermisin dostum bana ben açıyorum loaderbat yazmıyor bide benimkinin sonunda her neyse başlatıyorum cmd açılıp kapanıyor hiç bişi ekrana gelip işte vidyodaki gibi gozukmuyor sanallaştırmayıda yaptım

undeceted olursa haber verin beyler kullanmayalım aşıırı iyi hile hakkını veriyor adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt