DavidApolski
Diamond Üye
ekranı tam ekran pencereli yap adamların rengini mor yapçalışmadı bende auto ve alt ahksını açıyorum vurmuyor
ekranı tam ekran pencereli yap adamların rengini mor yapçalışmadı bende auto ve alt ahksını açıyorum vurmuyor
Sadece 1080p de çalışıyor ondanekranı tam ekran pencereli yap adamların rengini mor yap
0x ile başlayan rengi colora yaz alt satıra geç colora= 0x111111,0x111111 fln renk koy rakamları salladım yapamazsan akşam atarımhangi kodları editleyecez pixel search olan satırı mı
ahk yı düzenleme ile çözünürlüğü kendinize göre ayarlayabilirsiniz yanlız hileyi bozma ihtimali var denemedimSadece 1080p de çalışıyor ondan
0x ile başlayan rengi colora yaz alt satıra geç colora= 0x111111,0x111111 fln renk koy rakamları salladım yapamazsan akşam atarım
şuanlık ban durumu yokban atıyomu
evet çalışıyorçalışıyor mu şuan
yapamadım akşam atar mısınSadece 1080p de çalışıyor ondan
0x ile başlayan rengi colora yaz alt satıra geç colora= 0x111111,0x111111 fln renk koy rakamları salladım yapamazsan akşam atarım
küçük beyaz cross tercih et ve tam ekran pencerelide oynahayır 1440x900 çözünürlük
şimdi yaptım crosshairden vurmuyormuş ama arada sıkıyor arada sıkmıyor bunu nasıl düzeltecem