Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny | Undetected

indirdim ama başaramadım çalıştıramadım yani oyudna çalıştıramadım

Kanka nasıl yapıcaz oyun açıkken mı başlatıcaz yoksa açıp oyuna mı giricez video çekme ihtimalin yokmu acaba denemek istiyorum

Üçünüde açıyorum f2 ye basıyorum sonra oyuna dönüyorum shift e de basıyorum alt a da basıyorum yok hiçbir şekilde ateş etmiyor anlayamadım ya

i am already using bhop macro my own built , never got ban till date. macros are not detected i think

Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Bazı arkadaşlar için şöyle açıklayayım: Valorant şu anlık AHK detect edemiyor ama içinde kullanılan DllCall("mouse_event") olayını (mouse hareket ettirme olayını) fixledi (detect değil sadece fix) ve kullanmaya çalışınca zaten kullanılmadığını görürsünüz (color aimbot vb. olaylar) bir kaç deneme yaptım çalıştıramadım ve ban falan da yemedim. İnject edilebilir bir şey değil biraz da o yüzden undetected diyebiliriz bu sayede external sayılabilir. Triggerbot'un olayı, ekranda belli bir renk arıyor (oyuna özel değil tüm bilgisayar ekranında o rengi arıyor) ve o rengi aradığı pixeller içinde bulursa verdiğiniz komutu gerçekleştiriyor (click mesela) bir nevi macro gibi bir şey oluyor yine ban yeme ihtimaliniz yok diyebilirim sonuç olarak.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt