Valorant ATC Macro Crâcked | Triggerbot, No Recoil, Bomb Timer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışıtığım için beni aşağlıyor musun yazık haline :D senin hayatında hiç bir yere gelemicek olmanı göstermen beni üzdü valla açıkcası kendini hiç bir zaman geliştiremicek gibisin abilerini yalamaya devam et belki test key verirler
bence adamların demek istediği, daha doğrusu benimde genel görüşüm, burda açık olarak bir satış yapıyorsanız o yazılımı korumayıda bileceksinzi yoksa piyasaya acılmayacaksın, açılırsan sonuçları böyle oluyor Crâck yiyorsun leak oluyorsun gidiyorsun. arkadaşın kırılmıyo dediği yazılımlar 1-2 aylık yerler değil en az 3 4 senedir piyasada olan yazılımlar eminim onlarda zamanında kırılmıştır ama kendilerini geliştirerek bugünkü seviyelerine gelmişler, bu yüzden şahsen ben böyle Crâck şeylerini destekliyorum bugün kırılmasa yarın baska birisi yine kıracak

bence adamların demek istediği, daha doğrusu benimde genel görüşüm, burda açık olarak bir satış yapıyorsanız o yazılımı korumayıda bileceksinzi yoksa piyasaya acılmayacaksın, açılırsan sonuçları böyle oluyor Crâck yiyorsun leak oluyorsun gidiyorsun. arkadaşın kırılmıyo dediği yazılımlar 1-2 aylık yerler değil en az 3 4 senedir piyasada olan yazılımlar eminim onlarda zamanında kırılmıştır ama kendilerini geliştirerek bugünkü seviyelerine gelmişler, bu yüzden şahsen ben böyle Crâck şeylerini destekliyorum bugün kırılmasa yarın baska birisi yine kıracak
Cevap verme tenezzülünde bulunmamıştık ama güzel yazmışsın. Madem açılıyorsunuz, madem bu işten para kazanıyorsunuz ve gelir kaynağınız bu, o zaman yazılımınızı korumayı öğrenin ki yarın öbür gün ürününüzü görmeyesiniz orada burada. Ürünün sahibi zaten belirtmiş gelişmeme yardımcı oluyor crackler diye hala neyin dramasını yapıyorlar inanın anlamış değilim. Neyse bu konu hakkında bir daha açıklama yapmayacağım.

Ayrıca burada crackleyip de paylaşmadığımız bir sürü hile var.

Örn:

nightware.pw @NightWare forumdan ban yiyince ve hilesinin 1 maçta banlattığını görünce paylaşmama kararı aldık.

cerberusteam.store @CerberusTeam NightWare'den farksız aynı hileler ve 1 maçta banlatıyor.
45685lh.png

hangarscript.com @HangarScript HangarESP
6t9yybn.png

bossmode.cc External LOL Script

Uzun lafın kısası canımız neyi isterse onu paylaşırız, drama çıkarmaya çalışmanız zerre s*kimizde değil, umursamıyoruz.

Son düzenleme:
Cevap verme tenezzülünde bulunmamıştık ama güzel yazmışsın. Madem açılıyorsunuz, madem bu işten para kazanıyorsunuz ve gelir kaynağınız bu, o zaman yazılımınızı korumayı öğrenin ki yarın öbür gün ürününüzü görmeyesiniz orada burada. Ürünün sahibi zaten belirtmiş gelişmeme yardımcı oluyor crackler diye hala neyin dramasını yapıyorlar inanın anlamış değilim. Neyse bu konu hakkında bir daha açıklama yapmayacağım.

Ayrıca burada crackleyip de paylaşmadığımız bir sürü hile var.

Örn:

nightware.pw @NightWare forumdan ban yiyince ve hilesinin 1 maçta banlattığını görünce paylaşmama kararı aldık.

cerberusteam.store @CerberusTeam NightWare'den farksız aynı hileler ve 1 maçta banlatıyor.
45685lh.png

hangarscript.com @HangarScript HangarESP
6t9yybn.png

Uzun lafın kısası canımız neyi isterse onu paylaşırız, drama çıkarmaya çalışmanız zerre s*kimizde değil, umursamıyoruz.

Offfff yemin ediyorum a*ım şelale oldu aq. Bu nasıl bir racon bu nasıl bir yükseklik bu nasıl bir kapak ediş... Hocam boynuma dolayın lütfen ya

%75 Repack Edilmiştir Mouse event Kulanmaktadır Valorant Kesinlikle Kulanmayın Ban Yersiniz Bu Maymun Yapaca Exe Anca Bu Kadar Olur Bu Adam Zamanında Bana Habire Yazardı Askerden Geldimde Kendini Geliştirmiş Mi Bakayım Dedim Hala Çöplükte Yuvarlanıyor
icerisinde sadece silah sıkma icin ms ayarlama özeliği var bide ufak bi renk trigger bot başka bi yaprama yaramaz
@Cwubs @TibetUlubey
v.t

mouse event resim

@TOYSPEEK ninja color botun Bununkiden Daha Rezalet Bi Kod Olurmu Diyordum Bu Yerini Aldı İcersinde 50 Tane Kod İbaret Gerisi Salamasyon Ne Oldu Belirsiz bi ..çöp
Kral eline sağlık inşallah gene programı indirip themida basıp paylaşmadın. @0x58B İLSKAGKLCVMÖXMÖBÖNMXBDSİLFLKHMNVCBK

82908ov.jpg

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Not #

Program bütün FPS oyunlarında çalışıyor, yalnızca Valorant'a özel bir program değil. Yalnızca Valorant'da denediğimiz için başlığa Valorant yazdık.

# Satış Sitesi #
@ATCx

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10, Windows 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

1. Kurulum klasörünün içerisindeki AutoItX3.dll dosyasını System32 klasörüne atın, AutoItX3_x64.dll dosyasını SysWOW64 klasörüne atın.
2. Sonrasında kurulum klasörünün içerisindeki "yukle - 32bit [Yönetici Olarak Çalıştırın].bat" ve "yukle - 64bit [Yönetici Olarak Çalıştırın].bat" dosyalarını sırasıyla yönetici olarak çalıştırın.
3. denemes.exe yönetici olarak çalıştırın
4. Aşağıdaki "Kullanım Sözleşmesi" kısmındaki tiki kaldırın ve tekrar tik atın, gelen uyarıya "Devam" diyin
5. Karşınıza gelen menüden ayarlamalarınızı yapın ve oyuna girin

# Özellikler #

Triggerbot
No Recoil
Bomb Timer
Pro AVP mode
Fast BunnyHop
Shot MS Control

# Video #

# İndir #

# VT #

csgo için hangi renk yapmalıyız mor kalsınmı?

82908ov.jpg

-
Status: Undetected
-

Korumalarını yedim

# Not #

Program bütün FPS oyunlarında çalışıyor, yalnızca Valorant'a özel bir program değil. Yalnızca Valorant'da denediğimiz için başlığa Valorant yazdık.

# Satış Sitesi #
@ATCx

# Desteklenen Pencere / Sürümler #
Windows 10, Windows 11 Bütün Sürümler

# Hile Nasıl Çalıştırılır #

1. Kurulum klasörünün içerisindeki AutoItX3.dll dosyasını System32 klasörüne atın, AutoItX3_x64.dll dosyasını SysWOW64 klasörüne atın.
2. Sonrasında kurulum klasörünün içerisindeki "yukle - 32bit [Yönetici Olarak Çalıştırın].bat" ve "yukle - 64bit [Yönetici Olarak Çalıştırın].bat" dosyalarını sırasıyla yönetici olarak çalıştırın.
3. denemes.exe yönetici olarak çalıştırın
4. Aşağıdaki "Kullanım Sözleşmesi" kısmındaki tiki kaldırın ve tekrar tik atın, gelen uyarıya "Devam" diyin
5. Karşınıza gelen menüden ayarlamalarınızı yapın ve oyuna girin

# Özellikler #

Triggerbot
No Recoil
Bomb Timer
Pro AVP mode
Fast BunnyHop
Shot MS Control

# Video #

# İndir #

# VT #

autoix.3.dll inmedi hatası alıyorum yönetici olarak başlattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt