Valorant ATC Macro Crâcked | Triggerbot, No Recoil, Bomb Timer | TibetUlubey & Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bugün durumu dijitalprojeler kanalına belirttim. onlarla konuştuk. uygulamayı update yapıp eski exeleri benden yardım alarak riot gamese ulaştırdık. şu anda detected durumdadır. crackleyen ellerinize sağlık. yine onca kişiye ban yedirmeyi başardınız.

bugün durumu dijitalprojeler kanalına belirttim. onlarla konuştuk. uygulamayı update yapıp eski exeleri benden yardım alarak riot gamese ulaştırdık. şu anda detected durumdadır. crackleyen ellerinize sağlık. yine onca kişiye ban yedirmeyi başardınız.
nerden geliyo bu agresiflik aga papatya çayı ve psikoloji önerebilirim istersen

Helal olsun sana büyük iş başardın 😂 yeni update inde iletildi craklenmek için artık 2 günde bir updatelersin Chucky 😂

benim neden haberim yok böyle şeylerden :D

benim neden haberim yok böyle şeylerden :D
Bu arkadaş benim sunucuda banlamaktan çok keyif aldığım, DijitalDüşünceler discord sunucusunda senden habersiz satış yaptığımı iddia eden ve sana kanıt olarak benimle olan [DM]!! konuşmalarını atan yaşı ergenlik ama IQ'su 12 yaş 800k feeder arkadaş olabilir :) Annesi babası saçını okşayıp güzel oğlum diye ilgi göstermediği için ilgi çekmeye çalışan çocuklarıyla sanalda biz uğraşıyoruz işte :)

öyle deme ayıp oda bir insan evladı, hiç kimse süperzeki yada herşeyi bilerek doğmuyor neden insanlarla üst perdeden konuşuyorsun sürekli kardeşim sen ya :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt