PersonaDefiniti
Normal Üye
Do you have source code? Or atleast code for norecoil? Curious about their implementation.
Not at the moment, but I can take it out at the time available for you.Do you have source code? Or atleast code for norecoil? Curious about their implementation.
nerden geliyo bu agresiflik aga papatya çayı ve psikoloji önerebilirim istersenbugün durumu dijitalprojeler kanalına belirttim. onlarla konuştuk. uygulamayı update yapıp eski exeleri benden yardım alarak riot gamese ulaştırdık. şu anda detected durumdadır. crackleyen ellerinize sağlık. yine onca kişiye ban yedirmeyi başardınız.
Helal olsun sana büyük iş başardın yeni update inde iletildi craklenmek için artık 2 günde bir updatelersin Chuckybugün durumu dijitalprojeler kanalına belirttim. onlarla konuştuk. uygulamayı update yapıp eski exeleri benden yardım alarak riot gamese ulaştırdık. şu anda detected durumdadır. crackleyen ellerinize sağlık. yine onca kişiye ban yedirmeyi başardınız.
benim neden haberim yok böyle şeylerdenbugün durumu dijitalprojeler kanalına belirttim. onlarla konuştuk. uygulamayı update yapıp eski exeleri benden yardım alarak riot gamese ulaştırdık. şu anda detected durumdadır. crackleyen ellerinize sağlık. yine onca kişiye ban yedirmeyi başardınız.
Bu arkadaş benim sunucuda banlamaktan çok keyif aldığım, DijitalDüşünceler discord sunucusunda senden habersiz satış yaptığımı iddia eden ve sana kanıt olarak benimle olan [DM]!! konuşmalarını atan yaşı ergenlik ama IQ'su 12 yaş 800k feeder arkadaş olabilir Annesi babası saçını okşayıp güzel oğlum diye ilgi göstermediği için ilgi çekmeye çalışan çocuklarıyla sanalda biz uğraşıyoruz iştebenim neden haberim yok böyle şeylerden