Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanki sistemi geri yükle me fln yaparken hata veriyo yapılmıyor nerden denedim spofu ya arkadaş
dostum internet bağlantısı olan farklı bir cihazdan yükle driverı sonra pcye at kurulumu yap o kadar da sıkıntı bir durum değil dert etme ben de bir çok kez yaşadım genelde yedeğini bulunduruyorum pcde

Spoofer ile ilgili , bilgilendirme video falan geldi mi ? PC donduktan sonra falan ne yapicaz

dostum internet bağlantısı olan farklı bir cihazdan yükle driverı sonra pcye at kurulumu yap o kadar da sıkıntı bir durum değil dert etme ben de bir çok kez yaşadım genelde yedeğini bulunduruyorum pcde
reis halledim teşekürler de bu hile bende açilmiyo direk kapaniyo niye

reis halledim teşekürler de bu hile bende açilmiyo direk kapaniyo niye
Bilemedim dostum eğer defender vs. kapalı mı windows versiyonunu 1709 olduğundan emin ol eğer diğer versiyonlardaysa Hyper-V ve sanallaştırma açık olmalı bunlara da dikkat et bir de Valorant pencereli tam ekranda olacak

Bilemedim dostum eğer defender vs. kapalı mı windows versiyonunu 1709 olduğundan emin ol eğer diğer versiyonlardaysa Hyper-V ve sanallaştırma açık olmalı bunlara da dikkat et bir de Valorant pencereli tam ekranda olacak
key ekranı gelmiyor ki

what time it told me
[12/07/2022 01:41:01 ص] [*] Valorant Astolfo ESP & Aimbot will be opened
[12/07/2022 01:41:01 ص] [*] The cheat will open soon! Please just wait....
anyone cheat working on him?
anyone have onther cheat?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt