site ismi vermek yasakunknowncheats de direk her şeyi vermiş die biliyorum sourceleri ile
site ismi vermek yasakunknowncheats de direk her şeyi vermiş die biliyorum sourceleri ile
UC'nin ismini verse ne olacak xd piyasada bulunan tüm hile platformlarının öncüsü olan bir siteden bahsediyoruz.site ismi vermek yasak
o hile platformu 2000 yılın da kurulmuş çoğumuz dan önce yani bırakda verek onu kullandığımız çoğu şey ordan cıkıyor zatensite ismi vermek yasak
öylesine yazdım ciddi degildim keke rahatına bakdogru ama uc den almadım farklı bir forum ve bu islerle pek aram yok kodlama fln yapamıyorum
ben genel bilgi verdim site ismi vermek yasak diyeo hile platformu 2000 yılın da kurulmuş çoğumuz dan önce yani bırakda verek onu kullandığımız çoğu şey ordan cıkıyor zaten
Fark etmiyor o kadar fiyat farkı verilmez klonda da gayet güzel çalışıyordu bendeki ama bu hileyi bilemem başka hilede kullandımtr de ardunio klonları var çalıştırır mı acaba temelde aynı donanım ama hile hata verir mi acaba deneyen olursa yazsın bizde nasiplenelim.
sanmıyorum arduino atmega32u4 gerekiyor geneldeatmega328 cihazlarda olurmu ?
deneyen varsa ve hazırlanmışı var ise alırım aşırı üşendim
editliyeyim yanlış yazmışım senin dediğin cihazsanmıyorum arduino atmega32u4 gerekiyor genelde